Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
За вечер
Милан - 2
Лацио - 2
Милан - 2
Лацио - 2
Емполи - Верона 1 2.30
Јуве Стабиа - Модена 1 1.90
1000/1000
Арка - Сандецја 1 1.70
Лоте - Каисерлаутерн ам 1 1.60
10000/10000
Евертон - Вулвс 1 1.50
Колчестер - МК Донс ГГ 1.65
Олдам - Честерфилд ГГ 1.70
Маклесфилд - Акрингтон 0-2 1.80
10/10
dobro ciceto do tolku bil ili ne mu teknalo na 3 pati da ja pusti 2 po 200 i ednas za 100За утре Винтертур 1.
Вчера уплаќав во Вилхил и едно чиче пред мене проба да ја уплати Базел за 500че. Не му дозволија и му рекоа максимум за 200 може само и ја пушти за толку.
некогашСеа оваа Келн-Мајнц коа ќе се игра?Зашто уште таа ја чекам на 2 ливчиња
Незнам дали треба да ја чекам или да си ги подигнам парите затоа прашувамнекогаш
Па до завршувањето на колото т.е понеделник ако не се одигра, во вторник земај си парите.Незнам дали треба да ја чекам или да си ги подигнам парите затоа прашувам
а наместо сандерленд фулам ја имав интер х-1 па ја избришав ке идам да се фрлам од терасатикет 1
Arsenal - 2
Manchester city - 1
Man. utd - 2
Celtic - 2
Shalke - 1
Bayern 1
inter -1
tiket 2
millan - 2
napoli - 1
cherno - karpathy x ( so ja kazaa ovaa pogore.. )
real m. - 2
sunderlend - fulam 2
Ова второво лифче ептен онака рандом го удрив за 50фче носи 3000 поз
И не ми е криво шо ја изиграв БаернЗа почеток едно синглче:
Вердер гг3+
ЕДИТ:
Баерн се мислам 2че да ја пуштам онака за 100че, колку да не ми биде криво ако испадне..Баерн се без моторот Швајни
Други што ми паднаа у око, Херта 2 и Келн 1.
Јас ја фатив X Сандерленд-Фулама наместо сандерленд фулам ја имав интер х-1 па ја избришав ке идам да се фрлам од тераса
Нека се носат у три лепе Наполи и Лацио еден гол да не можеле да дадат во првоСпоред мене Посигурни од овие утакмици здравје:
Металург (ракомет) 1
Хамбург (ракомет) 2
Фенербахче 1
Ман.Јунајтед 2
Наполи-Лацио 1+ПрвоПолувреме
Коеф: 3,89
Јас ја чекам х2 )Сеа оваа Келн-Мајнц коа ќе се игра?Зашто уште таа ја чекам на 2 ливчиња
Добитно !Abre luge sto ste zapnale so tie prelazi igrajte poskromno sekoja dobivka e dobredojdena podobro siguren 2-3 koef otkolku dojava od 30 so se palite kako mali deca i prestanete da se lakomite, od takvi kako vas nekoj pravi profit da mu se nevidi...
ON
Wba 1X
Everton 2-3
Wigan gg
Bangor 3+
Milan 0-2