Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Не,не...крив е тој што вака му направил муабет па после одма да удри Print Screen.

Си направил муабет,тоа држи го за себе.Иначе и играчите се криви што комуницираат со фанови на социјалните мрежи.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Не,не...крив е тој што вака му направил муабет па после одма да удри Print Screen.

Си направил муабет,тоа држи го за себе.Иначе и играчите се криви што комуницираат со фанови на социјалните мрежи.
Не знам што чека тој уште ... Не гледа тој , 1 минута не играл за нас ( во купот само еднаш ) мислам . ФАНОВИТЕ не го посакуваат , ајде пакувај се и ЧАО!

П

Паспарту

Гостин
Не знам што чека тој уште ... Не гледа тој , 1 минута не играл за нас ( во купот само еднаш ) мислам . ФАНОВИТЕ не го посакуваат , ајде пакувај се и ЧАО!
А парите што ги зема тебе ќе ти ги даде...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Навивачите не го сакаат ама управата го држи,плата си зема....

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
2,3 пати плачеше ко пичка..ме натераја да потпишем,ме излажаја,ме избркаја од Тетекс...ова она и се ваѓаше,ама затоа сеа едно е сигурно дека ќе јаде чотек како магаре!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
У петок/субота ќе му ја исполним ја лично желбата да се тепа со Војводи нема гајле ;) Субота свите на стадион навивање против управата доста е више со местенке за тоа нема публика на стадион ич не ме чуди на никој не му е дојдено до гледање местенке мора да се ПОБЕДИ !!!!!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Пичка продадена...Уште имал муда да збори за Војводи...Ќе патиш ти сељак еден цел живот...Не крст,САНДАК ќе ти се извади!!!
И ајде Војводи во сабота во што поголем број !!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро ај тоа што ќе биде, ќе биде. Не е место овде за такви работе. Искулирајте.

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
Мики сеа се правда дека му хакнале профилот и не пишуел тоа он. Но доколку идете на профилот ќе видите, дека у последните 2-3 дена Мики има реплицирано на коментари од Пеев, и профајл сликата што му е стаена, му е туе од 29 октомври што е пред 20 дена и на истата слика може да се види дека има коментари од мики на чист Македонски јазик. Инаку зошто Балисти би го местеле Мики, доколку они сакале да го истепаа би го истепале .... Сељакот мисли дека ќе не прелаже ако каже дека профилот му е хакнат ... НЕ СМО ГЛУПИ МИЕ, СЕЉАК!!!! Инаку за тиа што не знаа, Мики сакаше да иде у Шкендија уште пред 2 лета коај го освоивмо Купот и додека Брацо беше у клубот, а Брацо му побарал 100,000 евра за исписница и му рекол на Борче: Ја никоаш не би го пуштил син ми да игра у ш*птарски тим!

POTOK

VOJVODI
Член од
4 септември 2009
Мислења
76
Поени од реакции
6
zatoa nemajte rabota so seljaci od zilce i ratae najteski gomna sa
--- надополнето: Nov 17, 2011 9:05 AM ---
zatoa nemajte rabota so seljaci od zilce i ratae najteski gomna sa

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Во списоците кои што ќе му бидат испратени на еврокомесарот за проширување Штефан Филе во Брисел, ставајќи го својот потпис, револтот го искажаа и повеќе припадници од навивачката група ВОЈВОДИ !!!
ВОЈВОДИ се голем противник за промена на нешто што е свето, а тоа е името МАКЕДОНИЈА, идентитетот на Македонија и јазикот ! Име, јазик и идентитет кој постои многу многу години и никој нема право да си игра со нешто што е свето за нас ! Ништо не е прифатливо освен името МАКЕДОНИЈА, МАКЕДОНЦИ И МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК !
МАКЕДОНИЈА постоела, постои и ке постои ! Да живее Македонија !!! ВТ 1988

http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/manifestot-za-makedoniumot-dobi-masovna-poddrshka-i-od-tetovchani

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Дојде време од вечните пациенти да губимо дома, мора да се преземе нешто зошто ваке не иде на добро..

Kajgana Shop

На врв Bottom