Playboy - Македонија: Кои девојки би сакале да ги видите во следниот број?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
абе остај дебела,гадна изразена долна вилица има,што страшно ми е одбивно кај девојка.
Каде примети дека има изразена долна вилица, жити се !?

Мене повеќе ме иритираат сплескани и опаднати цицки него дебелината на девојката. Ми висат некако безвезе.... како премногу долг ѓердан.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
И очекуват некој да го купи откако на нет веќе сите ги видоа сликве од Сораја? Очајни се

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
Интервју со Трифун Костовски... не фала.
Профил на Лино Червар.... може.
Интервју со Стив Џобс од 1985... звучи интересно. За жал овој месец до последен денар ми е искористен буџетот за други работи и ќе го прескокнам овој Плејбој.
Воедно да ја задржам традицијата на игнорирање на броевите во кои нема МАКЕДОНКИ.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Интервју со Трифун Костовски... не фала.
Профил на Лино Червар.... може.
Интервју со Стив Џобс од 1985... звучи интересно. За жал овој месец до последен денар ми е искористен буџетот за други работи и ќе го прескокнам овој Плејбој.
Воедно да ја задржам традицијата на игнорирање на броевите во кои нема МАКЕДОНКИ.
Е добро де, на интернет ќе го видиш ако не го купиш :свиркам:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
Не е тоа лезетот. На компјутер читам активно генерирани содржини. Плејбој се чита кога се патува со бус/воз на подолга релација. На раат да си го исчиташ.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Оваа се моташе на Мак Ѕвезди на сцена.........има потенцијал ама тешко да се соблече гола.
Тешко да се соблече гола? :pos::pos:
Па таа на 15 години се сликаше горе гола, ја имаше и на вести.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
може фотки не се сеќавам
Пребарај низ интернетот и ќе најдеш. Ме чуди како до сега не си знаел... :D Иначе карактер ѓон е. Ја знам од средно..... смоки и јогурт јадеше на одморите за да и растат.:pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Пребарај низ интернетот и ќе најдеш. Ме чуди како до сега не си знаел... :D Иначе карактер ѓон е. Ја знам од средно..... смоки и јогурт јадеше на одморите за да и растат.:pos:
Па богами и пораснале бајаги :свиркам:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Каква задница има Ивона,очи да те заболат !
Тука во комшии ми е,ама малку повеќе си е дигната,ќе ја лупнам од земја некој ден :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom