Велес

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Tака прочитав на интернет. Зелената коалиција со тие грин пауер колите свиреле и славеле за изјавата. И викаат дека на питијадата ќе имало прослава организирана и од нив. Ќе видиме.

B

Black Guard

Гостин
Сепак мислам дека е малку рано за славење иако работава се движи во позитивна насока.
Абе рано е и за протест-ќе требаат минимум 3 години за евентуално рестартирање или дислокација така да нема што да се слават изјави на премиери ебаго не е чавез нашиот премиер:)

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Абе рано е и за протест-ќе требаат минимум 3 години за евентуално рестартирање или дислокација така да нема што да се слават изјави на премиери ебаго не е чавез нашиот премиер:)
gledam deka mnogu go poddrzuvas otvaranjeto na topilnica
ili ne si od veles i ne znaes sto e ili te lazat uste komunjarite deka tito e ziv
ili pak si poddrzan od nekoj od politikata
a toa sto go vikas za posle 3 godini ke vidime e posle narednite izbori sakase da se izjasnes
veruvam deka velesani sekogas ke se borat da ne se otvori topilnicata
a ti ke se boris da stavis filtri
i da bide se sovrseno
e tesko brat deka ke stavi nekoj filtri
go zabole k*rot za veles i velesko
neka umiraat kako gluvci a oni ke se polnat so pari
dojdi bujrum vo veles da pozivees koga ke ja otvorat i neka te stavat vraboten kaj peckite da se nadisis svez i cist vozduh

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
џабе урлате кога пак ќе ја отворат тоа е свеж капитал кој нема шанси да го пропуштат од државата ем велес ем дел од рударските краишта ќе почнат одново да работат . а тоа е главното во манифестот на грујо НОВИ РАБОТНИ МЕСТА
голема улога има леов во градов оти ако ја отворт топилница пола работници од леов ќе си отидат за поголема плата нормално

B

Black Guard

Гостин
gledam deka mnogu go poddrzuvas otvaranjeto na topilnica
Се изјаснив јасно ама матно си разбрал јас сум за Дислокација на капацитетот иако е најскапа варијанта која ќе бара сигурно и државна интервенција.
--- надополнето: Nov 17, 2011 11:41 AM ---
џабе урлате кога пак ќе ја отворат тоа е свеж капитал кој нема шанси да го пропуштат од државата ем велес ем дел од рударските краишта ќе почнат одново да работат . а тоа е главното во манифестот на грујо НОВИ РАБОТНИ МЕСТА
голема улога има леов во градов оти ако ја отворт топилница пола работници од леов ќе си отидат за поголема плата нормално
Не е само тоа па сакаат и да покажат девизен прилив,поголем БДП.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Да де,мед и млеко ќе тече ако ја отворат..Само малку да не им бидат тие половината работници од кај леов па да треба да увезуваме работници

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Да де,мед и млеко ќе тече ако ја отворат..Само малку да не им бидат тие половината работници од кај леов па да треба да увезуваме работници
друже ти може што сакаш да пишеш но реалноста е друга

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Познавате ли некој човек од градов што го викаат научникот(или хемичарот) ?

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Познавате ли некој човек од градов што го викаат научникот(или хемичарот) ?
Не го познавам, ама мислам дека знам за кој зборуваш Живее во кулите кај трговски

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Случајно некој да не има број од Радио Голди?!
--- надополнето: Nov 18, 2011 5:02 PM ---

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Кажи каква е реалноста??
ако си од велес ќе ја знаеш но ако неси џабе ќе правиме муабет
--- надополнето: Nov 18, 2011 5:08 PM ---
--- надополнето: Nov 18, 2011 5:02 PM ---
Радио Голди е приватна локална радиостаница, која емитува за град Велес и регионот.

Велес 1400, улица Илинденска 2/36
телефон: (+389) 043/ 231 306
телефон/факс: (+389) 043/ 235 103
e-mail: radiogoldi@mt.net.mk

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
http://www.makedonija24.mk/?ContentId=9093&CatId=10
Мислам дека изјавата на Николче е онака ради реда, сепак со Владата преговараше Метрудхем за рестартирање.Не се наивни да се откажат.Така и според последнава изјава.Не славете предвреме, уништете ја фабриката.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968

Kajgana Shop

На врв Bottom