- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Ако се пријавиме за глума ќе дознаеме.
Колку беше фејк вчера емисијата, периката на Тинка![]()
Mногу занигде беше.
Овие ги даваа на кабловска на Reality пред 10 години
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се пријавиме за глума ќе дознаеме.
Колку беше фејк вчера емисијата, периката на Тинка![]()
Tинка и беше прекар,мислам дека се викаше Кристина ама не сум сигуренИмето најако и беше, Тинка.![]()
Tинка и беше прекар,мислам дека се викаше Кристина ама не сум сигурен![]()
Леле сакам да го гледам, ако имате некој линк одма да споделите![]()
Ќе има реприза сега во 15:20.![]()
Епа вечер од 21:35 ќе има пак реприза, и после тоа нова епизода, бар така им пишува на Канал 5 на програмата ..Аххх на факултет сум
Некој нека снима![]()
Епа вечер од 21:35 ќе има пак реприза, и после тоа нова епизода, бар така им пишува на Канал 5 на програмата ..
Тоа е проблемот, што нема избор, било кој канал да го пуштиш е исто, разликата е само во имињата на емисиите.Вака така....ама изгледа сите го гледаат! Исто како турските и шпанските серии......
Луѓеееее имате управувач? вртете кај сакате,има избор.....
Хахахахахах да да лелеле,јас го имам гледано греота бе лелелеOK svativ deka e fake emisijava od vcera,ama neznam dali nekoj ja gledase emisijata so tie dvete sestri postari,mentalno retardirani sto go ebea toj mladiotNeli oni kao mu dale stan da go koristi i bla bla bla...zborot mi bese,nemozat be tie retardirani da glumat taka dobro.Plus bea stari,plus retardiranido nemaj kade.Ne mi e jasno
Сакаш да ми кажеш дека до вчера мислеше дека е вистина?OK svativ deka e fake emisijava od vcera,ama neznam dali nekoj ja gledase emisijata so tie dvete sestri postari,mentalno retardirani sto go ebea toj mladiotNeli oni kao mu dale stan da go koristi i bla bla bla...zborot mi bese,nemozat be tie retardirani da glumat taka dobro.Plus bea stari,plus retardiranido nemaj kade.Ne mi e jasno
Не ја гледав, ама сигурно имале блага ретардацијаNe ne...nego emisijata sto bese vcera emituvane bese gluma.A za drugoto se prasuvam dali e mozno nekoi tolku dobro da glumi.Posociv na edna emisija ako ja gledase so sestrite mentalni.