Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се пријавиме за глума ќе дознаеме. :)
Колку беше фејк вчера емисијата, периката на Тинка :pos:

Mногу занигде беше.

Овие ги даваа на кабловска на Reality пред 10 години

Леле сакам да го гледам, ако имате некој линк одма да споделите :D

Епа вечер од 21:35 ќе има пак реприза, и после тоа нова епизода, бар така им пишува на Канал 5 на програмата ..

Е фала, се надевам нема да го пропуштам и тоа. Мора да бидам во тек со случувањата во Скопје, не иде вака. :D

Вака така....ама изгледа сите го гледаат! Исто како турските и шпанските серии......
Луѓеееее имате управувач? вртете кај сакате,има избор.....
Тоа е проблемот, што нема избор, било кој канал да го пуштиш е исто, разликата е само во имињата на емисиите.
Инаку да шоуто е режирано, само приватната агенција ја ангажираат за следење луѓе кои сакаат да останат анонимни, и овие гледаат пар случки земаат делови од секоја и оп реално шоу, слично како кога даваат историски емисии, прават реконструкција на настаните.

OK svativ deka e fake emisijava od vcera,ama neznam dali nekoj ja gledase emisijata so tie dvete sestri postari,mentalno retardirani sto go ebea toj mladiot :D Neli oni kao mu dale stan da go koristi i bla bla bla...zborot mi bese,nemozat be tie retardirani da glumat taka dobro.Plus bea stari,plus retardiranido nemaj kade.Ne mi e jasno

OK svativ deka e fake emisijava od vcera,ama neznam dali nekoj ja gledase emisijata so tie dvete sestri postari,mentalno retardirani sto go ebea toj mladiot :D Neli oni kao mu dale stan da go koristi i bla bla bla...zborot mi bese,nemozat be tie retardirani da glumat taka dobro.Plus bea stari,plus retardiranido nemaj kade.Ne mi e jasno
Хахахахахах да да лелеле,јас го имам гледано греота бе лелеле :pos::pos:

Сакаш да ми кажеш дека до вчера мислеше дека е вистина?:pos:
Тие не глумат дека се ретардирани, секој што се пријавил да глуми во прељубници има блага ретардација, а некои и поголема ;)

Ne ne...nego emisijata sto bese vcera emituvane bese gluma.A za drugoto se prasuvam dali e mozno nekoi tolku dobro da glumi.Posociv na edna emisija ako ja gledase so sestrite mentalni.

Ne ne...nego emisijata sto bese vcera emituvane bese gluma.A za drugoto se prasuvam dali e mozno nekoi tolku dobro da glumi.Posociv na edna emisija ako ja gledase so sestrite mentalni.
Не ја гледав, ама сигурно имале блага ретардација ;)
--- надополнето: Nov 17, 2011 9:30 PM ---
Еве го пешкото, најлуд е од сите :pos:

Абе им даваат по 200 евра за глумата. Пример вчерашниот Константин, не се вика така и нема брат Григор, а уше помалку и починат. Ама за да се насмееш интересни се :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom