Прељубници

• Креатор на темата Креатор на темата Antigona
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој колку плаќаат да глумиш?

На еден пријател на другарка му нуделе пари за да глуми, али не ми текнува колку ми кажа...дали 150 евра или што знам....пак треба да прашам.

На еден пријател на другарка му нуделе пари за да глуми, али не ми текнува колку ми кажа...дали 150 евра или што знам....пак треба да прашам.
Малце е тоа мислев повеќе давале за некој да се брука :)

Малце е тоа мислев повеќе давале за некој да се брука :)

Абе можно е и повеќе да им даваат, треба пак да прашам. Ми кажаа али сум заборавил.....Алал нека им е на оние македонци што се пријавуваат да се брукаат. Веќе идат на живци со ова Прељубници. :mad:

Абе можно е и повеќе да им даваат, треба пак да прашам. Ми кажаа али сум заборавил.....Алал нека им е на оние македонци што се пријавуваат да се брукаат. Веќе идат на живци со ова Прељубници. :mad:
Aбе добро нашиве ептен ги маскираа, фаца им замаглија и и лупнаа на оваа перика, неможе никој да ги познае а србите без нишчо глумеа :)

Леле бе го пропуштив најдоброто нешто :( Никогаш нема да си простам.

“На пријател на другарка му“ не се квалифицира ко вистина.

Таа со периката била наводно Вики Ралева :pos:
Ама еј,ја гледав вечернава епизода чисто поради тоа што се дешаваше во Скопје и кога гледам “дешавката“ беше во Влае и на гробиштата во Ѓорче,а крајот на емисијата го снимија во Бардовци...бар да ја посетевте и лудницата,ќе ве задржеа до смрт.

Таа со периката била наводно Вики Ралева :pos:
Ама еј,ја гледав вечернава епизода чисто поради тоа што се дешаваше во Скопје и кога гледам “дешавката“ беше во Влае и на гробиштата во Ѓорче,а крајот на емисијата го снимија во Бардовци...бар да ја посетевте и лудницата,ќе ве задржеа до смрт.

Често минувам Порта Влае, ама не сум забележал нешто да снимаат...

Ама јас го сакам Глигор !!! Со Глигор сум веќе 15 години :eek: хахахахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom