- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.986
- Поени од реакции
- 74.056
Човеков година дена е без клуб ако не се лажам...Ништо од Амбурет за у Вардар...
Па не година, ама од јуни некаде. Искрено мислам дека и не ни е потребен Амбурет. Само ќе фаќа место на странец, а дека ќе понуди нешто посебно од овие моментално што ги имаме... не сум баш сигурен. Евидентно е дека има голем пад во неговата кариера. Од Ѓорче стигна до клуб што испадна од романската Прва Лига, за да на крај заврши како вишок во клуб од Албанија што многу веројатно ќе испадне во понизок ранг на натпреварување. Ова доволно зборува за него.Човеков година дена е без клуб ако не се лажам...
Којзнае што се случува со дечково + играше и на СП во Јужна Африка минатото лето...Па не година, ама од јуни некаде. Искрено мислам дека и не ни е потребен Амбурет. Само ќе фаќа место на странец, а дека ќе понуди нешто посебно од овие моментално што ги имаме... не сум баш сигурен. Евидентно е дека има голем пад во неговата кариера. Од Ѓорче стигна до клуб што испадна од романската Прва Лига, за да на крај заврши како вишок во клуб од Албанија што многу веројатно ќе испадне во понизок ранг на натпреварување. Ова доволно зборува за него.
Да не си грешка случајно !!! Амбурет е од Габон иначе ... единствен странски репрезентативец што заиграл во Мак-фудбалот. За кариерата да му оди по надолна линија кумуваа и смрдлињата што ни го уништија клубот кои го препраќаа и го шетаа по селата во Романија и Албанија !!!Којзнае што се случува со дечково + играше и на СП во Јужна Африка минатото лето...
Моја грешка, сум се префрлил на некој друг куп изгледа... 100% сум сигурен дека на Еуроспорт имаше пренос и коментаторот кажа дека игра во МЃП.Да не си грешка случајно !!! Амбурет е од Габон иначе ... единствен странски репрезентативец што заиграл во Мак-фудбалот. За кариерата да му оди по надолна линија кумуваа и смрдлињата што ни го уништија клубот кои го препраќаа и го шетаа по селата во Романија и Албанија !!!
E тука си во право ... !!! Иначе стандарден играч на лева страна во нивната репрезентација, сега искрено незнам до каде е, додека играше во Ѓорче му ги следев настапите за репрезентација редовно ... Да Африкански Куп на Нации !!!Моја грешка, сум се префрлил на некој друг куп изгледа... 100% сум сигурен дека на Еуроспорт имаше пренос и коментаторот кажа дека игра во МЃП.
Еве сега побарав, Африкански куп на нации
1 натпревар има одиграно годинава за Габон, само тоа успеав да најдам по нетовE тука си во право ... !!! Иначе стандарден играч на лева страна во нивната репрезентација, сега искрено незнам до каде е, додека играше во Ѓорче му ги следев настапите за репрезентација редовно ... Да Африкански Куп на Нации !!!
Кога Алан Жирес беше селектор беше незаменлив ама сега се се поклопува со неговата форма ... Кај нас би играл и со ваква форма ама ете во Габон,Африка не го играат ... . Шала на страна и додека играше во Ѓорче земаше најголема плата заедно со Де Брито и Вашингтон изгледа се преценил у моментов кога преговарал со вас ...1 натпревар има одиграно годинава за Габон, само тоа успеав да најдам по нетов
Овој Де Брито не игра веќе фудбал?Кога Алан Жирес беше селектор беше незаменлив ама сега се се поклопува со неговата форма ... Кај нас би играл и со ваква форма ама ете во Габон,Африка не го играат ... . Шала на страна и додека играше во Ѓорче земаше најголема плата заедно со Де Брито и Вашингтон изгледа се преценил у моментов кога преговарал со вас ...
Реално премногу фама се крена кај нас поради тоа што настапувал за репрезентацијата на својата земја, а кога ќе се анализира поубаво јасно е дека Габон всушност не е на нивото ни на една мизерна Македонија. Мислам дека премногу значење му се даде на тоа, а на Балканот можеш да најдеш еден куп играчи далеку поквалитетни од него, а кои никогаш не ни заиграле за одредена државна селекција.Моја грешка, сум се префрлил на некој друг куп изгледа... 100% сум сигурен дека на Еуроспорт имаше пренос и коментаторот кажа дека игра во МЃП.
Еве сега побарав, Африкански куп на нации
Игра во пониска лига во БразилОвој Де Брито не игра веќе фудбал?