Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Na xperia x8 ne saka da instalira aplikacii simnati od android market...so e problemot?

Касно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? :) N9ката ми е сумљива само ради Meego :D
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве. :)

Касно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? :) N9ката ми е сумљива само ради Meego :D
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве. :)
Edit: Немам зацртано буџет. Така да препорачајте било што ви падне на памет( Освен iPhone i Galaxy s II :) )
Фала момци :)

Desire HD или Sensation топ се и двата, јас сум повеќе за хадето го имав до скоро и ѕвер е

ZTE Racer 2 preku VIP sakam da zemam pa da mi kazete se okolu voj telefon, dali e dobar i takvi nekoj raboti Pozz

Како да проверам кој тарифен модел го користам на ONE?

Знам дека сум на некој Post Paid и дека се 4 или 5 броеви за кои месечно се плаќа 50 ден. (и плус разговори) и муабетите
помеѓу тие 4-5 броеви се бесплатни, само уште да си дознаам кој тарифен модел сум, да знам како одат со цени/интернет/пораки....?

Сакам да купам телефон од Америка
SAMSUNG CAPTIVATE I897 GALAXY S FOR AT&T или
SONY ERICSSON XPERIA X10 ANDROID AT&T(и цена за отклучување)
(Така пишува во огласите)

Дали ќе може да се користат во Македонија,ме буни тоа AT&T(дудук сум за телефони)
DSC_0108-630x411.jpg

(Долниот десен ќош)

Сакам да купам телефон од Америка
SAMSUNG CAPTIVATE I897 GALAXY S FOR AT&T или
SONY ERICSSON XPERIA X10 ANDROID AT&T(и цена за отклучување)
(Така пишува во огласите)

Дали ќе може да се користат во Македонија,ме буни тоа AT&T(дудук сум за телефони)
DSC_0108-630x411.jpg

(Долниот десен ќош)

Се декодира (малку е посолено мислам за нив), а тоа што пишува АТ&Т не се замарај многу. Нема никаква разлика само што е брендирано.

Абе за декодирање се декодираат, ама дали работат на иста фрекфенција, дали може да се употребуваат во Македонија...

Абе за декодирање се декодираат, ама дали работат на иста фрекфенција, дали може да се употребуваат во Македонија...
Мислиш дека нема да може?

AT&T ти е оператор, како кај нас т-мобиле, вип, оне
--- надополнето: Nov 16, 2011 6:44 PM ---
AT&T ти е оператор, како кај нас т-мобиле, вип, оне

Здраво ај ако знае некој каде може да се смени копчето за Nokia n97 од страна што е,што се заклучува телефонот колку би коштало од прилика ?​
Еве слика да знаете за што зборувам​
f001437e9e3b61b16a820a9caf8bac9b.jpg
images

имам самсунг е250 не чита ни една картичка во што е проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom