Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.534
Поени од реакции
4.375
Na xperia x8 ne saka da instalira aplikacii simnati od android market...so e problemot?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Касно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? :) N9ката ми е сумљива само ради Meego :D
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве. :)

Касно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? :) N9ката ми е сумљива само ради Meego :D
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве. :)
Edit: Немам зацртано буџет. Така да препорачајте било што ви падне на памет( Освен iPhone i Galaxy s II :) )
Фала момци :)
Desire HD или Sensation топ се и двата, јас сум повеќе за хадето го имав до скоро и ѕвер е

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
ZTE Racer 2 preku VIP sakam da zemam pa da mi kazete se okolu voj telefon, dali e dobar i takvi nekoj raboti Pozz

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како да проверам кој тарифен модел го користам на ONE?

Знам дека сум на некој Post Paid и дека се 4 или 5 броеви за кои месечно се плаќа 50 ден. (и плус разговори) и муабетите
помеѓу тие 4-5 броеви се бесплатни, само уште да си дознаам кој тарифен модел сум, да знам како одат со цени/интернет/пораки....?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Сакам да купам телефон од Америка
SAMSUNG CAPTIVATE I897 GALAXY S FOR AT&T или
SONY ERICSSON XPERIA X10 ANDROID AT&T(и цена за отклучување)
(Така пишува во огласите)

Дали ќе може да се користат во Македонија,ме буни тоа AT&T(дудук сум за телефони)

(Долниот десен ќош)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Сакам да купам телефон од Америка
SAMSUNG CAPTIVATE I897 GALAXY S FOR AT&T или
SONY ERICSSON XPERIA X10 ANDROID AT&T(и цена за отклучување)
(Така пишува во огласите)

Дали ќе може да се користат во Македонија,ме буни тоа AT&T(дудук сум за телефони)

(Долниот десен ќош)
Се декодира (малку е посолено мислам за нив), а тоа што пишува АТ&Т не се замарај многу. Нема никаква разлика само што е брендирано.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Абе за декодирање се декодираат, ама дали работат на иста фрекфенција, дали може да се употребуваат во Македонија...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Абе за декодирање се декодираат, ама дали работат на иста фрекфенција, дали може да се употребуваат во Македонија...
Мислиш дека нема да може?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
AT&T ти е оператор, како кај нас т-мобиле, вип, оне
--- надополнето: Nov 16, 2011 6:44 PM ---
AT&T ти е оператор, како кај нас т-мобиле, вип, оне

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Здраво ај ако знае некој каде може да се смени копчето за Nokia n97 од страна што е,што се заклучува телефонот колку би коштало од прилика ?​
Еве слика да знаете за што зборувам​

Член од
23 јуни 2009
Мислења
958
Поени од реакции
23
имам самсунг е250 не чита ни една картичка во што е проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom