DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.534
- Поени од реакции
- 4.375
Na xperia x8 ne saka da instalira aplikacii simnati od android market...so e problemot?
Desire HD или Sensation топ се и двата, јас сум повеќе за хадето го имав до скоро и ѕвер еКасно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? N9ката ми е сумљива само ради Meego
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве.
Касно го пишував постот и скрос заборавив да пишам за други опции. Фан сум на Нокиа, но зошто да не сменам ? N9ката ми е сумљива само ради Meego
Може и некое HTC , некој Samsung да препорачате. Одамна не ги следам мобилниве.
Edit: Немам зацртано буџет. Така да препорачајте било што ви падне на памет( Освен iPhone i Galaxy s II )
Фала момци
Се декодира (малку е посолено мислам за нив), а тоа што пишува АТ&Т не се замарај многу. Нема никаква разлика само што е брендирано.Сакам да купам телефон од Америка
SAMSUNG CAPTIVATE I897 GALAXY S FOR AT&T или
SONY ERICSSON XPERIA X10 ANDROID AT&T(и цена за отклучување)
(Така пишува во огласите)
Дали ќе може да се користат во Македонија,ме буни тоа AT&T(дудук сум за телефони)
(Долниот десен ќош)
од - до ???Се декодира (малку е посолено мислам за нив), а тоа што пишува АТ&Т не се замарај многу. Нема никаква разлика само што е брендирано.
Мислиш дека нема да може?Абе за декодирање се декодираат, ама дали работат на иста фрекфенција, дали може да се употребуваат во Македонија...
Да.HUAWEI HARLEY 8180 ????