Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Добро бре, не знам што се потресувате до толку, нормално е кризи да го фаќаат секој тим. Ај, Морати ќе си иде, кој ќе дојде? Ќе дојде некој друг, ќе го боли уво за тоа дали Интер победува или не, ќе си отиде и после ќе го бараме пак Морати да доаѓа?

Не бидете како биланистиве, се утепаа од пцуење Берлускони да си иде, а типот ги направи најуспешен клуб во Европа во претходните две декади. Им фрли малце водичка и пак им е бог.

Проблемот не е до тоа Морати дека не фрла пари, погледнете ја цела Италија. Ако едно време се истураа од пари тимовиве за носење на играчи, денес во Италија доаѓаат Форлан, Аквилани, Красич и Клосе. Даночниот систем, поврзан со спортистиве им е катастрофа. Не знам кој спомна погоре дека единствен проблем им се платите, не оштетите.
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:10 PM ---
Останува уште некој сам да си пријави лошо мислење :)
Не е како фејсбук, иначе сам ќе си ставав лајкови.
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:11 PM ---
Ја на пример дојдов со вас да гледам само за финалето ЛШ. Освен финалиња друго не глеам!
Ај тоа, па дури и во град се правиш на Тошо. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Со кои играме викендов ??

Коутињо се враќа ? Форлан ??
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:15 PM ---
Поли ? Како играше на пријателскиве ??? Италија играше или брада ?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ова е вистински пример за оф топик.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Ало никој нема што да каже за изјавата на Ориали? Или подобро ви беше коа викавте дека си заминал заради Бенитез? :D

(да сменам тема на муабет, сеа мене малце да ме напнете :D )

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Го гледаше некој монтоливо на пријателската италија уругвај ? Другарот беше чисто дрво.А сите го спомнуваат ко следен играч на Интер ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Го гледаше некој монтоливо на пријателската италија уругвај ? Другарот беше чисто дрво.А сите го спомнуваат ко следен играч на Интер ?
Токму затоа го спомнуваат.
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:55 PM ---
Ало никој нема што да каже за изјавата на Ориали? Или подобро ви беше коа викавте дека си заминал заради Бенитез? :D

Па заради Бенитез си замина, он (тој) си донесе свој човек. Бранка го убедил Морати дека тоа е паметна идеја. Сите се виновни.
--- надополнето: Nov 16, 2011 11:55 PM ---
Ова е вистински пример за оф топик.
Ко прв пат да е на темава...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Па заради Бенитез си замина, он (тој) си донесе свој човек. Бранка го убедил Морати дека тоа е паметна идеја. Сите се виновни.
Да бе, Бенитез требало бос да дојде, имало јаки чорапи и патики у Милано.

Значи не збориме за било кој, збориме за човек што бил 30 години во клубот и што бил тргнат од тимот(кој и да доаѓа како негова замена, не може така да се постапи) и сигурно му била понудена смешна позиција.
Не е Бенитез крив воопшто, да не се правиме улави со сила.

Зашто сега не сака уште да се врати и вика: Мислам дека се уште нема услови да се вратам во тимот.

Кои се тие услови? Бенитез не е тука, се сменија 3 тренери, во секоја од тие ротации он(тој) можеше да улета...

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Сензационални вести се откриваат дека Барселона жешко се поврзува со играчот на Интер од средниот ред Весли Снајдер.

Холандскиот плејмејкер се пресели во Интер од Реал Мадрид и шпанските извори велат дека тој може да биде продаден за да се соберат финансии за ѕвездата на Лил Еден Хазард да се пресели на Џузепе Меаца.

Манчестер Јунајтед и Челзи исто така се заинтересирани за Снајдер.

Сепак, Барса има предност бидејќи тешко дека некој би ги одбил каталонците, но ако сакат да го видат во својот дрес треба да издвојат 40милиони фунти, нешто што би било невозможно затоа што ова лето потрошија многу пари за Фабрегас и Алексис Санчез.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.117
Поени од реакции
46.066

Оријали замина поради Карбони, кој мораше да биде ангажиран на местото на Оријали на барање на Рафа, а тимот му посочи да отиде на друга позиција но да остане во Интер што за него беше понижувачки што е и точно.
А тој Карбони ниту како играч го почитував ниту ко човек, ептен прљаво играше, и бев категорично против неговото доаѓање во Интер и зашто мораше Оријали да си иде а и зашто со ништо овој човек не заслужил да работи во ваква екипа.

Ова што сега го кажа Оријали уште тогаш се знаеше дека е така, мислам и на сајт дека имавме пишано а може и грешам, испод части му било да работи на друга позиција во Интер и си замина.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сензационални вести се откриваат дека Барселона жешко се поврзува со играчот на Интер од средниот ред Весли Снајдер.

Холандскиот плејмејкер се пресели во Интер од Реал Мадрид и шпанските извори велат дека тој може да биде продаден за да се соберат финансии за ѕвездата на Лил Еден Хазард да се пресели на Џузепе Меаца.

Манчестер Јунајтед и Челзи исто така се заинтересирани за Снајдер.

Сепак, Барса има предност бидејќи тешко дека некој би ги одбил каталонците, но ако сакат да го видат во својот дрес треба да издвојат 40милиони фунти, нешто што би било невозможно затоа што ова лето потрошија многу пари за Фабрегас и Алексис Санчез.
Ој ти,прекини со бош вести,не си интересен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.117
Поени од реакции
46.066
Кои се тие услови? Бенитез не е тука, се сменија 3 тренери, во секоја од тие ротации он(тој) можеше да улета...
Има друг човек на неговото место, Аусилио ако не се лажам, лани беше поставен на тоа место по тргањето на Карбони од таа позиција а Рафа иначе сеуште беше тренер тој период.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Оријали замина поради Карбони, кој мораше да биде ангажиран на местото на Оријали на барање на Рафа, а тимот му посочи да отиде на друга позиција но да остане во Интер што за него беше понижувачки што е и точно.
А тој Карбони ниту како играч го почитував ниту ко човек, ептен прљаво играше, и бев категорично против неговото доаѓање во Интер и зашто мораше Оријали да си иде а и зашто со ништо овој човек не заслужил да работи во ваква екипа.

Ова што сега го кажа Оријали уште тогаш се знаеше дека е така, мислам и на сајт дека имавме пишано а може и грешам, испод части му било да работи на друга позиција во Интер и си замина.
Можеше да му се каже на Бенитез дека нема да купува он играчи, а не можело да му се каже дека Ориали останува по секоја цена?
Ако некој ти е битен во тимот, треба да се потрудиш по секоја цена да го задржиш, Бенитез не беше единствена опција, Бенитез не беше Мурињо...
Муабетот ми е, Бранка ништо чудно да си има замерено нешто со Ориали, или Бранка и уште некој па затоа бил форсиран Бенитез кој ќе го донесел Карбони... Ова е само теорија која е реална со оглед на изјавата на Ориали кој вика дека Бранка заедно со уште неколку други личности го наговориле Морати да започнат проект без него...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како да не читам кога секоја кретенскоидиотска шпекулација што ќе ја прочиташ на некој аматерски сајтови ја ставаш тука со големина на буквите 50.
И да не сакам да прочитам,боде очи,затоа олади малце со таквите шпекулации.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Бенитез си донесе свој човек,
Бранка го убедил Морати дека тоа е паметна идеја.
Кој дел од „сите се виновни“ не го разбра?

Kajgana Shop

На врв Bottom