Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.739
Само што сакав да напишам за Хидинк гледам Нероаѕуро ме престигнал :)
Хидинг доби отказ, мислам дека попроверен тренер од овој неможе да има. Освен ако Морати си има некој преддоговор со Пеп или Бабунски...

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Го читам Снајдер во неколку наврати кога дава изјави, и секогаш цели кон тоа дека Интер има потреба од нови засилувања/трансфери(тоа што повеќето тука го збориме).

Јас мислам дека Морати конечно во Јануари ќе донесе нови(добри) засилувања, се надевам јас:cautious:.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.739
Го читам Снајдер во неколку наврати кога дава изјави, и секогаш цели кон тоа дека Интер има потреба од нови засилувања/трансфери(тоа што повеќето тука го збориме).

Јас мислам дека Морати конечно во Јануари ќе донесе нови(добри) засилувања, се надевам јас:cautious:.
Па и ќорав ќе примети дека ни требаат засилувања, дека веќе не иде со Дејо, Мунтари и остала багра. :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Па и ќорав ќе примети дека ни требаат засилувања, дека веќе не иде со Дејо, Мунтари и остала багра. :)
Знаеш, некогаш они што го водат клубот може и не ги гледат некои работи, или па не сакат да ги гледат, јас мислам дека оваа второто ќе да е.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363

Побрзо Снајдер ќе ја кидне, отколку Морати да донесе некое засилување :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
А да ја кидне Морати, па да дојде некој шеик, што викаш?
За доброто на клубот.. па ако сака некој и од Тунгузија нека дојди. Ма да со тек на време ќе се изгуби желбата и на шеикот.
Ако не е способен веќе клубот да го води како што треба, мислам дека треба да ја кидне :)
п.с не напаѓајте одма, тоа е мое мислење. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
За доброто на клубот.. па ако сака некој и од Тунгузија нека дојди. Ма да со тек на време ќе се изгуби желбата и на шеикот.
Ако не е способен веќе клубот да го води како што треба, мислам дека треба да ја кидне :)
п.с не напаѓајте одма, тоа е мое мислење. :)
БИЛАНИСТАААААА !!!!!

:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.739
@Види Фотос сеа Син кога ќе ти искочи со некоја секира од негде ќе видиш ти убаво. Пак мисли за Морати така.. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
@Види Фотос сеа Син кога ќе ти искочи со некоја секира од негде ќе видиш ти убаво. Пак мисли за Морати така.. :D
Не бе, ја секое сабајле палам свеќа пред слика на Морати :D

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
и што ќе биде ако дојде некој шеик .... настрана што интер е бунар без дно , сите јутјуб ѕвездички до 10-15 гола по сезони и 2-3 дриблинзи што се повторуваат во 10 минутно видео ќе ги преферираат реал , барса , и скоро сите англиски тимови пред било која италијанска екипа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.398
Гледам се потепаа шеициве за купување на клубови во Италија, затоа и бунтови се кренаа по арапскиве земји.
Морати ваков или таков, да не беше он, курац Калчополи, па сеа тргнете од тука и видете колку уствари направил за самиот клуб, ама секогаш ќе има неблагодарни тролчиња низ интернетов ( не алудирам само на форумов ) ненавикнати на порази кои мислат дека Интер е центарот на универзумот и мора секогаш да се први во Италија а и Европа, иначе ако тоа не е случај клубот мора да се продаде, така ќе биде и со шеикот кога нема да се носат големите трофеи у Милано, ене гледам Абрамович се отепа од титули носење во Лондон, мислам дека редно е и он да го шитне клубот, м ?

Ама коа ќе видиш, на форумов и Ферги лани требаше да се пензионира, све е тоа експертизам и ренесанса која е актуелна денес со пристапот на интернет. :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.537
Нејќу шеици и фудбалери со геј фризури. Подобро Милито ќе го гледам како се нервира.
Ќе се опраи работата со нормално инвестирање и планска работа. Да не бараме чуда зошто нема да се случат.
--- надополнето: Nov 16, 2011 5:13 PM ---
и што ќе биде ако дојде некој шеик .... настрана што интер е бунар без дно , сите јутјуб ѕвездички до 10-15 гола по сезони и 2-3 дриблинзи што се повторуваат во 10 минутно видео ќе ги преферираат реал , барса , и скоро сите англиски тимови пред било која италијанска екипа.
До парите е до ништо друго. Пред 10-15 години сите се тепаа за Италија. Сега се тепаат за Манчестер Сити. Италијански фудбалери играат за Виљареал и Зенит, тренерите исто така ја напуштаат Италија во прва прилика. Не е во прашање ниту престиж ниту стил на игра, едноставно во Италија не се заработува како некогаш и тоа ќе потрае подолго време. Кога ќе се оправат клубовите финансиски ќе се врати и стариот сјај на првенството.

Kajgana Shop

На врв Bottom