TheIks
Fork & spoon operator
- Член од
- 1 октомври 2007
- Мислења
- 712
- Поени од реакции
- 469
Поправка, "луд" е комплимент за него.Балотели вчера на полувреме облекол постар дрес од Италијанската репрезентација, зошто е толку глуп бе
Поправка, "луд" е комплимент за него.Балотели вчера на полувреме облекол постар дрес од Италијанската репрезентација, зошто е толку глуп бе
Па и ќорав ќе примети дека ни требаат засилувања, дека веќе не иде со Дејо, Мунтари и остала багра.Го читам Снајдер во неколку наврати кога дава изјави, и секогаш цели кон тоа дека Интер има потреба од нови засилувања/трансфери(тоа што повеќето тука го збориме).
Јас мислам дека Морати конечно во Јануари ќе донесе нови(добри) засилувања, се надевам јас.
Знаеш, некогаш они што го водат клубот може и не ги гледат некои работи, или па не сакат да ги гледат, јас мислам дека оваа второто ќе да е.Па и ќорав ќе примети дека ни требаат засилувања, дека веќе не иде со Дејо, Мунтари и остала багра.
Побрзо Снајдер ќе ја кидне, отколку Морати да донесе некое засилувањеГо читам Снајдер во неколку наврати кога дава изјави, и секогаш цели кон тоа дека Интер има потреба од нови засилувања/трансфери(тоа што повеќето тука го збориме).
Јас мислам дека Морати конечно во Јануари ќе донесе нови(добри) засилувања, се надевам јас.
Види го, немој така да збориш.Побрзо Снајдер ќе ја кидне, отколку Морати да донесе некое засилување
А да ја кидне Морати, па да дојде некој шеик, што викаш?Побрзо Снајдер ќе ја кидне, отколку Морати да донесе некое засилување
За доброто на клубот.. па ако сака некој и од Тунгузија нека дојди. Ма да со тек на време ќе се изгуби желбата и на шеикот.А да ја кидне Морати, па да дојде некој шеик, што викаш?
БИЛАНИСТАААААА !!!!!За доброто на клубот.. па ако сака некој и од Тунгузија нека дојди. Ма да со тек на време ќе се изгуби желбата и на шеикот.
Ако не е способен веќе клубот да го води како што треба, мислам дека треба да ја кидне
п.с не напаѓајте одма, тоа е мое мислење.
Не бе, ја секое сабајле палам свеќа пред слика на Морати@Види Фотос сеа Син кога ќе ти искочи со некоја секира од негде ќе видиш ти убаво. Пак мисли за Морати така..
До парите е до ништо друго. Пред 10-15 години сите се тепаа за Италија. Сега се тепаат за Манчестер Сити. Италијански фудбалери играат за Виљареал и Зенит, тренерите исто така ја напуштаат Италија во прва прилика. Не е во прашање ниту престиж ниту стил на игра, едноставно во Италија не се заработува како некогаш и тоа ќе потрае подолго време. Кога ќе се оправат клубовите финансиски ќе се врати и стариот сјај на првенството.и што ќе биде ако дојде некој шеик .... настрана што интер е бунар без дно , сите јутјуб ѕвездички до 10-15 гола по сезони и 2-3 дриблинзи што се повторуваат во 10 минутно видео ќе ги преферираат реал , барса , и скоро сите англиски тимови пред било која италијанска екипа.