Помош: Барам еден филм!

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Овој да не го бараш?
License to Drive
Не,не.. Филмов беше друг, им ги запленуваа колите на луѓето, затоа што правеа многу прекршоци, и овие ке треба пак да полагаат за кола, па ќе сакаат да ги земат колите назад...

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
значи филмов е анимиран, мислам дека беше јапонски, во филмот бркаа едно дете за некоја направа што ја направил татко му(или дедо му) што може да напојува цел замок, работеше на пареа и имало 3 такви воопшто, детево имало една, една тие главните и една им била уништена, мислам дека замокот можеше да се движи, а оргинално бил направен како рингишпил, ова од сеќавање ми е, мислам дека има доволно информации ако некој го гледал да знае кој е :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
дали некој го има гледано иранскиот филм за Исус каде се негира Евангелието?
режисерNader Talebzadeh
и ако има некое линкче да го симнам филмов(прочитав многу негативни критики за него, исмејување на христијанството но и на Евреите)па би сакал и да го видам

W

wernstrom

Гостин
значи филмов е анимиран, мислам дека беше јапонски, во филмот бркаа едно дете за некоја направа што ја направил татко му(или дедо му) што може да напојува цел замок, работеше на пареа и имало 3 такви воопшто, детево имало една, една тие главните и една им била уништена, мислам дека замокот можеше да се движи, а оргинално бил направен како рингишпил, ова од сеќавање ми е, мислам дека има доволно информации ако некој го гледал да знае кој е :)
http://www.imdb.com/title/tt0348121/

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
имаше еден филм.. типот беше презадолжен и требаше извршители да му земат работи од станот... и сака да се самоубие.. и кога пие од тоа отровот, гледа дека добива на лото.. и лото ливчето го става во машина за печатење и заминува во болница... кога се враќа дома гледа дека му е конфискувана машината....

Член од
13 март 2011
Мислења
42
Поени од реакции
12
во филмот што го барам се работи за кошарка.. играч од еден тим добива суспензија или некаква забрана за да не игра кошарка.. бидејќи тој ја сака кошарката се преправа во женско и игра во женската лига.. се сеќавам само на една сцена кога ја крши таблата додека куцаше :)
некој да не го знае?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
во филмот што го барам се работи за кошарка.. играч од еден тим добива суспензија или некаква забрана за да не игра кошарка.. бидејќи тој ја сака кошарката се преправа во женско и игра во женската лига.. се сеќавам само на една сцена кога ја крши таблата додека куцаше :)
некој да не го знае?
http://www.imdb.com/title/tt0247444/

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Помош за таја серијата шо играт на мтв со одгледуванје конји нешо и млади дечки така појкето :D никоаш не сум ја фатил цела ама онака ме занимат чисто рекреативно да прогуглам малце да видам шо како :D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Помош за таја серијата шо играт на мтв со одгледуванје конји нешо и млади дечки така појкето :D никоаш не сум ја фатил цела ама онака ме занимат чисто рекреативно да прогуглам малце да видам шо како :D
Грешка да не си, да не мислиш на друга телевизија, овие само Тропска горештина ја давале и ќе ја даваат

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Грешка да не си, да не мислиш на друга телевизија, овие само Тропска горештина ја давале и ќе ја даваат
ау извини друже грешка стварно твм мислев... оваја охридската :P извинуванје :oops::oops:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Вака, барам еден филм во кој игра Ума Турман...
Во филмот таа е во врска со еден дечко, доста помлад од неа и живеат заедно во еден стан во Париз...Тој е на почеток на писателска кариера, а таа е бизнис дама, но навлезена во матни води, заради соработка со криминалци...Кога ќе замине на службен пат, нејзиниот дечко ќе запознае сосем случајно млада и преубава девојка и ќе се заљуби во неа...
На крај ќе биде ставен во ситуација да бира помеѓу нив две и он ја бира Ума Турман...
Веднаш после тоа двајцата ќе бидат убиени од криминалците со кои таа соработуваше, заради нерасчистени долгови...

Овој филм го имаа 2-3 пати на Тв давано пред некоја година...
Ајде чекам да ми кажете како се вика и да спуштам одма... :love:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Во филмот таа е во врска со еден дечко, доста помлад од неа и живеат заедно во еден стан во Париз...Тој е на почеток на писателска кариера, а таа е бизнис дама, но навлезена во матни води, заради соработка со криминалци...Кога ќе замине на службен пат, нејзиниот дечко ќе запознае сосем случајно млада и преубава девојка и ќе се заљуби во неа...
На крај ќе биде ставен во ситуација да бира помеѓу нив две и он ја бира Ума Турман...
Веднаш после тоа двајцата ќе бидат убиени од криминалците со кои таа соработуваше, заради нерасчистени долгови...

Henry & June

Член од
7 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
42
дали некој го има гледано иранскиот филм за Исус каде се негира Евангелието?
режисерNader Talebzadeh
и ако има некое линкче да го симнам филмов(прочитав многу негативни критики за него, исмејување на христијанството но и на Евреите)па би сакал и да го видам
http://www.youtube.com/watch?v=lzFZQPj4EJI
http://www.imdb.com/title/tt1190075/

Член од
20 април 2010
Мислења
718
Поени од реакции
527

Mi lici na Henry & June vaka spored opisov , ama ne sum bas siguren! Proveri si sepak! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom