Ne se sazdisuvaj ! [o ne ti e jasno?Ама спектакл приредивте
Каде бевте првото полувреме ? Мислите дека само второто имаше бакли ова она ... ?Ама спектакл приредивте
Срамота е што ти мислиш дека од ( одприлика ) 1000 навивачи, нема да се најдат 2-3 партиски дебилчина, кои секако ги има и кај вас и секаде.Срамота е да скандираш име на политичар и после ВМРО....
Немој да мислиш толку и објасни ми како бе за шкендија ве има преку 1000 а за гостување ве има 50 души ? Разбирам дека од околните села доаѓаат голем број "ултраси" ама нека појдат малку и на гостување, срамота е. Иначе, ваша реална бројка, прави навивачи, би била ете толку, 50 души. И пред да ми се нафрлиш да ти кажам дека за Победа - Парма Мајмуни беа со бројка од над 2300 навивачи, во Скопје ! 20 вагони, автобуси, коли. А за тоа каде е таа бројка сега? Тоа е друга тема, политики и разни глупости.Ја мислев ненамерно не сте ги искористиле сите за овој натпревар
најавуваа спектакл невиден на ови простори.Ајде, сите навалете на Мајмуни Имаа супер бројка имајќи предвид дека беше работен ден и се работеше за пријателски натпревар.
+ Играше Македонија а не Победа што значи требаше да имаат поддршка од останатите македонски НГ (Знам за бојкотот на Комити). На крајот од денот, мислам дека ја одбранија честа на Македонија
ПС Мора да се разбие мафијата во ФФМ доколку не сакаме да гледаме влечкање по теренот. Што побрзо ! У19 денес изиграа добро, имаме светла иднина со такви играчи само некои работи ќе мора да се сменат.
Ne se prai pameten tuka koga ne znaes nisto, nam i balisti ni bea dodeleni samo 100 karti, i toa vcera vo 8 casot navecer ni bese potvrdeno od ffm deka ke ni gi davaat, sto ocekuvas ti ? da odime 600 dusi za samo 12 saati ?Сепак Мајмуни беа во сосема солидна бројка, а за таква оваа година може само да сонуваат балисти... И нормално, кога не го одржаа зборот за масовното гостување на албанските навивачки групи, ќе го кријат сопствениот неуспех со плукање по пиротехниката, која стварно беше лоша, но пак ќе кажам, некој и тоа не го може.
Си слушнал за групата BLLA BLLA BLLA?Ne se prai pameten tuka koga ne znaes nisto, nam i balisti ni bea dodeleni samo 100 karti, i toa vcera vo 8 casot navecer ni bese potvrdeno od ffm deka ke ni gi davaat, sto ocekuvas ti ? da odime 600 dusi za samo 12 saati ?
Nie bevmeСи слушнал за групата BLLA BLLA BLLA?
Ме боли мандалово... Мојот претходен пост се однесуваше на нешто сосема петнаесто, а не за тоа дали сте биле.Nie bevme