Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да тоа си е посебна институција неможе он да се меша таму, тоа би било против законски нали, ама коа дојдоа автобусите купени со кредит до вгуша, прв да се сликаСеа ќе излезе и ќе каже:
Каква врска имам јас со покачувањето на цената на билетите?![]()
средношколците не плакаат слободни, имаат бесплатни од задолжително средно образование, исто така и основците не плакаат...
ако се возиш секој ден со по 2 автобуса во еден правец, тоа значи секој ден со 4 карти и секој ден истото за до работа ке видиш дека тие 5 денари вредат.
Oд кога памтам секогаш овој народ се жали .... а кога кафето вие во кафич најмалку 50 ден тогаш има пари а за 5 денари тука се правите ....
А ние што не пиеме кафе?
Јас кажав за тие шти пијат кафе а верувам дека најмалку дека 60 % одат по кафичи и оставаат доста пари а тука се расправаат за едни 5 денари.
Напрај математика идење на работа/школо/факс/пракса за 12 месеца, минимум 10 пати возење по член од фамилија неделном, па за цела година и нема да се баш 5 денари.
Пет денари за ова, 60 денари за телевизија, 3 процента за парно, 6 процента за ова, платите исти и коа ќе видиш не е баш 5 денари.
Postar sum od site vas.
WAT?rekov ziveam so baba mi i dedo mi
Мајката? Од каде ја извади математикава, баш поскапо ти доаѓа ако се возиш почесто. Ако еднаш во годината ми се деси пример да ми треба такси ќе се возам зошто 200 денари да дадам ок сума би ми било со оглед на тоа дека било итно. Или па автобус смени у муабетов, сеедно. Кој користи често градски превоз (фамилија без кола, четворица члена просек), ќе му се отслика на буџетот.
Абе овие вмровциве на форумов се невероватни, и за воздух такса да почнат да ни наплаќаат ќе речат ви треба воздух, неопходно е, што се буните, вреди.
Дали си ти нормален кажи ми?
Од школо сум од 7 ипол,станував у 6 20 и со автобус коа идам..Коа треба да станувам ја насабајле за да идам у школо,во 5 сабајле можеби? И после да бидам способен за у школо?после 5 извозени километри?Нека фатат министриве со точак да одат а не со мерцедеси..Јесда ја не плаќам али муабетов што го збориш нема логика.
Уствари коа ке размислам,нека ја направат државава како холандија,па не точак туку пешки ке идам низ град.Ова муабетов за точаците е од луѓе што возат мерџовци па се курчат да возиме точаци а не ни пробале да возат низ град ..
Возење со точак до центар и назад ти е ултимејт сурвајвл..
Е јебига, одамна престанавме и по кафиња да одиме. Наредно од што остана да се крати?Јас кажав за тие шти пијат кафе а верувам дека најмалку дека 60 % одат по кафичи и оставаат доста пари а тука се расправаат за едни 5 денари.