Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум сигурна дека за тука ми е прашањево, но можеби некој ќе знае да ми каже.
Пред некоја година имаше еден добар клип, ја прикажуваше историјата на човештвото компарирана со развојот на фетусот - од зачнување до раѓање. Имаше користено инсерти од различни филмови, и мн добра музика.
Ако некој се сети за што зборувам... ќе бидам мн благодарна :)
У позадина музиката на овој клип (малку споро се отвора)?
7 000 000 000 earth in 9 months fetus

Не сум сигурна дека за тука ми е прашањево, но можеби некој ќе знае да ми каже.
Пред некоја година имаше еден добар клип, ја прикажуваше историјата на човештвото компарирана со развојот на фетусот - од зачнување до раѓање. Имаше користено инсерти од различни филмови, и мн добра музика.
Ако некој се сети за што зборувам... ќе бидам мн благодарна :)
Музиката од тој клип што ти го постирав (ако тој го бараш) го најдов од некојси јапанези
Kazuhiro Nakamura - Hiromitsu Agatsuma - Yuudachi

а овој Накамура инаку е џудо фајтер, појма немам зашто е у наслов.
Ако е некој друг клип, не го знам.

Тоа е тоа :) Како го пронајде!? Ако ми веруваш дека неколку години го барам, од кога прв пат го видов :)
Ептен ти благодарам, должам!! :)
Нема проблем Puma..., а музиката е навистина убава

Ima edna pesna Znam samo nekolku zborovi no neznam kako se vika ne mozam da najdam, ako znam nekoj neka mi kazi
"Pusti solza na liceto, najdi mesto vo srceto, ke ti bidam vo nokite ramo za placenje"
Vaka nekako bese mislam

Луѓе има една песна ја пуштаат на Антена, ама никако да најдам која е !!! :mad:
Еве дел од текстот, има нешо као ... Don't forget we got to think about life, if life is one such a ... и толку .... ја барав на you tube и ништо :place: JA САКАМ !!! ПРЕУБАВА Е !!!
П.С. Машко пее :D

House трака, женски глас пее, нешо вика " hey, this is a time, (не сум сигурен сеа за ова) im gonna НЕШТО all of your lies... и после вика wanna be a part of you... и музика нешо а у почнува прелаз...

House трака, женски глас пее, нешо вика " hey, this is a time, (не сум сигурен сеа за ова) im gonna НЕШТО all of your lies... и после вика wanna be a part of you... и музика нешо а у почнува прелаз...
Повели

Имаше една португалска песна женско ја пееше ,на одјавна шпица на една емисија на Латас што идеше секој понеделник,одамна ја немам слушнато ,а знам дека многу ја сакав

Луѓе има една песна ја пуштаат на Антена, ама никако да најдам која е !!! :mad:
Еве дел од текстот, има нешо као ... Don't forget we got to think about life, if life is one such a ... и толку .... ја барав на you tube и ништо :place: JA САКАМ !!! ПРЕУБАВА Е !!!
П.С. Машко пее :D
Ај сама да си се цитирам :D
Си ја најдов песничкава КОНЕЧНО !!!
Текстов тука шо сум го пишала врска нема...ама тоа е од набрзина :D
eве јаааааа !!! :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom