Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima edna pesna ide"..she pours herself another cop of coffe..." postara e, pomagajte
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Некој стих некое делче не знаеш од песната ??Не е таа![]()
Некој стих некое делче не знаеш од песната ??
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.
Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Нема веза,најдов,фала му на BushidoНекој да не ја знае песната од 1.38 до 2.26 што е?
Aj uste ovaa i ne zamaram vise "This time you should take(fly) me away to a new place whete we... " masko ja pee nekoe soft pop rokce ne mnogu stara max 5 god