Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Сабота и Недела...стопати имавме кажано претходно дека термин за преку недела бараме,зошто не сме сите од Скопје и дека често се враќаме во градовите,тие пак за викенд.
Уствари ме боли.Правите што сакате.Поздрав.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Сабота и Недела...стопати имавме кажано претходно дека термин за преку недела бараме,зошто не сме сите од Скопје и дека често се враќаме во градовите,тие пак за викенд.
Уствари ме боли.Правите што сакате.Поздрав.
епа друже ако не на работа сме преку недела тогаш мора да остане термин што е покасно а гледам на повеќето не им одговара исто

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Епа скеч извини ама ние збориме 200 страни уназад дека на 90 посто од луѓето им одговара преку недела и така и нека остане. Ако има тремин преку недела - ок. Ако нема, да сме живи и здрави. Има голем број дечки што студираат тука и преку викенд си одат дома. Така беше од почеток и мислам така и нека остане. А ако некој сака да игра и викенд, мислам ако можеме да се собереме, ја сум и за таа варијанта, ама не тоа да биде стален термин. За стален термин нека биде работен ден, Ако неможеме да најдеме нека остане Форза па кога можеме ќе се собираме, и тоа е тоа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако до утре вечер не се пополни солидна бројка за да се знае дека се игра го откажувам терминот бидејќи ќе ни пропадне капарот на тие што дадовме. И во Форца терминов не може да остане па ние да играме кога ќе ни текне пример еднаш а следни три пати да немаме играчи ако откажеме повеќе од еднаш со тој пола капар што го оставивме ќе ни го земат терминот. Значи чекам до утре како ќе биде со списокот.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
Не реков да се игра во сабота или недела морално. Прашав дадов предлог се јавив напишав термини ако некој сака ок ако нејке пак ок. Ми пишувате ко да реков од утре дека ке се игра не сум знаел дека неможат повекето бар у задње време доека правевме муабет за сала никој такво нешто не пиша или не сум прочитал, немора одма напнато. као што гледам сите се жалат само за терминот и за балонот а на никој не му текнува да се јави некаде и да праша, барем ако ништо друго се потрудив.
--- надополнето: Nov 15, 2011 5:44 PM ---
прашав па преку недела се е фул единствено ако нејок откаже па да се убациме али тоа не ти е стандарден термин и можно е треба да праша евентуално у гац дали може вторник мислам ми рече али е од 22:00 никаде нема порано се е зафатено

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е така ајде пријавувајте се сега за четврток за да се знае дали ќе се игра или не до утре пошто после касно ќе биде за откажување. Јас утре ќе потврдам дали играм.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не реков да се игра во сабота или недела морално. Прашав дадов предлог се јавив напишав термини ако некој сака ок ако нејке пак ок. Ми пишувате ко да реков од утре дека ке се игра не сум знаел дека неможат повекето бар у задње време доека правевме муабет за сала никој такво нешто не пиша или не сум прочитал, немора одма напнато. као што гледам сите се жалат само за терминот и за балонот а на никој не му текнува да се јави некаде и да праша, барем ако ништо друго се потрудив.
--- надополнето: Nov 15, 2011 5:44 PM ---
прашав па преку недела се е фул единствено ако нејок откаже па да се убациме али тоа не ти е стандарден термин и можно е треба да праша евентуално у гац дали може вторник мислам ми рече али е од 22:00 никаде нема порано се е зафатено
Нека е и 22:00. Мислам дека на нас по проблематичните повеке ке ни одговара. Барем до 12 да сум си дома, има до тогаш вака-така редовно бусови. Али како сакате.
Инаку за четврток уште сега да кажам дека ке одморам оваа утакмица, за да не ми пишувате лично, зашо ке ме удрат будалите и ке дојдам.:D

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Момци ја само што дојдов од балонот 11 окомрви позади о.у.' Димитар Миладинов" значи слободни термини има
вторник: 17 :00 и 20 :00
среда 17:00
четврток17 00 и 22:00
петок 17:00 и 23 :00
сабота : од 21:00
е сеа до четврток ќе треба да ми се јават пошо некои екипи прошлата недела заебале не се ни појавиле,ако не се појават и оваа терминот ќе биде ослободен.Иначе терминот е во четврток во 21:00 иначе рачунајте ме и мене за у форца сеа

G

_Ghost_

Гостин
Их, 11ти мене ми е до зграда, ако треба и во 4 сабалје би играл.:)
Само јас имав прашано пред 3-4 недели таму, немаа ништо слободно, дури имаше и екипи на листа на чекање. Ако фатиме некое терминче тука, најубаво би било. Сепак е центар и има автобуси за насекаде.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Момци ја само што дојдов од балонот 11 окомрви позади о.у.' Димитар Миладинов" значи слободни термини има
е сеа до четврток ќе треба да ми се јават пошо некои екипи прошлата недела заебале не се ни појавиле,ако не се појават и оваа терминот ќе биде ослободен.Иначе терминот е во четврток во 21:00 иначе рачунајте ме и мене за у форца сеа
Четврток е топ трминов, ако биде слободен да го закажеме обавезно.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ако има термин за четврток зимај го одма ама треба да потврдат сите кои сакаат редовно да играат. Инаку јас сум за иако ќе играм дури по еден месец.

G

_Ghost_

Гостин
Ако има термин за четврток зимај го одма ама треба да потврдат сите кои сакаат редовно да играат. Инаку јас сум за иако ќе играм дури по еден месец.
Јас мислам нема што да чека потврда. Милијарда пати е подобар терминот, ем центар е ова, златна средина за сите.
@Инзаги, 11ти е балон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom