Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.841
Мислам дека е од презаситеност, кога ќе те удрат парите и славата во глава просто не знаеш што понатаму со самиот себе. Не е ни првиот ни последниот од холивуд глумец што му се случило истата работа. Тоа ти е како еден вид холивудска болест, и ако си јак на карактер ќе ја прележиш како ништо да не било, ако не ќе забегаш.Мислам не дека нешо ќе нуркаме у неговата психологија али јбг одсекат ме интересирало шо демони го мачат малиов (Метју Пери)? Ептен ми е криво за неговиот пад и како човек и како актер... Мислам брилијантен ум, со неверојатна смисла за хумор, човек кој многу придонесе за Пријатели да бидат такви како шо се и на крај остана на дното. И тоа посегање по алкохол и наркотици ми личи дека не е од чист хедонизам, блудничење или креативен занес мислам дека е као последица на нешо шо го пустоши одвнатре.
п.с. Ова е чисто мое мислење, поима никој немаме што му се врти во главата него и со какви се проблеми се соочува. И навистина е штета што не успеа да се врати со некоја хит серија, знам имаше обид минатата година но по се изгледа му пропадна. Да се надеваме дека пак ќе се смееме на неговите оригинални шеги.