Friends

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Мислам не дека нешо ќе нуркаме у неговата психологија али јбг одсекат ме интересирало шо демони го мачат малиов (Метју Пери)? Ептен ми е криво за неговиот пад и како човек и како актер... Мислам брилијантен ум, со неверојатна смисла за хумор, човек кој многу придонесе за Пријатели да бидат такви како шо се и на крај остана на дното. И тоа посегање по алкохол и наркотици ми личи дека не е од чист хедонизам, блудничење или креативен занес мислам дека е као последица на нешо шо го пустоши одвнатре.
Мислам дека е од презаситеност, кога ќе те удрат парите и славата во глава просто не знаеш што понатаму со самиот себе. Не е ни првиот ни последниот од холивуд глумец што му се случило истата работа. Тоа ти е како еден вид холивудска болест, и ако си јак на карактер ќе ја прележиш како ништо да не било, ако не ќе забегаш.
п.с. Ова е чисто мое мислење, поима никој немаме што му се врти во главата него и со какви се проблеми се соочува. И навистина е штета што не успеа да се врати со некоја хит серија, знам имаше обид минатата година но по се изгледа му пропадна. Да се надеваме дека пак ќе се смееме на неговите оригинални шеги.

Член од
18 ноември 2008
Мислења
59
Поени од реакции
54

ке може ли некој да ми каже како се вика оргиналната песна од Фиби што ја пее во 2:05
Фала однапред
--- надополнето: Nov 12, 2011 10:50 PM ---

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Покрај замарањето на Фиби во одредени епизоди, голем минус кај серијава ми е нивото на интелегенција. Мислам дека просекот на IQ на сите заедно е не поголем од 80. Да, разбирам дека е комедија и мора да има присуство на “глупавост“, но писателите претерале со тоа колку глупави на моменти ги направиле ликовите.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Покрај замарањето на Фиби во одредени епизоди, голем минус кај серијава ми е нивото на интелегенција. Мислам дека просекот на IQ на сите заедно е не поголем од 80. Да, разбирам дека е комедија и мора да има присуство на “глупавост“, но писателите претерале со тоа колку глупави на моменти ги направиле ликовите.
Фиби и Џои го буткаат просекот :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Имаше склоп некаков на нештата во серијата мораше и некоја будала ко Џои да има :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро де, битно се смеевте, ви е гајле какви биле ликовите. Typical Americans.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Предобро.. вчера ја догледав последната епизода. И ми беше жал шо заврши :D Толку се немам смеено многу одамна. Само не беше добро шо на крај најголемио "женкар" во серијата остана сингл ( ако не ги сметаме кокошките :D ). Исто така омилен од сите 6 ми стана Чендлер со глупостите шо ги праеше.

Аnyway.. најсмешниот момент :

:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom