Македонска фудбалска репрезентација

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
interesno 3 igraci na Makedonija se od Tetovo

Agim Ibrahimi,Ferhan Hasani i Bajram Fetai

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Мајмуни Прилеп ?

Од 1 до 10 им давам 4 само заради бројката..

Се друго ееј леле , над 15 пати ги слушам овие Шипт=арски П... , Мртов Ш... , ПланинСка Б... , Јави се Север , ЦЦЦ катастрофа!!!

Играта многу очајна , во 1 полувреме мкд играше подобро , сеа во 2 Албанија солидно ..
Солидно е навивавиањето (мислам околу тоа колку се слуша). Изборот на песните им е....
И добра бројка, ама со оглед на тоа дека најавуваа невидени спектакли, многу слабо...
Се на се посетеноста општо на стадионот е одлична.

Репрезентацииве се хаварија. И една и друга. Ми се приспа....
Не ми се верува кои се играчи го носат дресот на нашата репрезентација.

И пак ќе кажам Филип Ивановски е бог за Мирко ;)
А овој Фетаи...
Кај го ископале жити се...
--- надополнето: Nov 15, 2011 1:47 PM ---
П.с. нели Албанија ќе имаше голема подршка денес???
Ќе оделе незнам колку навивачки групи :pos:
Пак си тресеше изгледа информации од ракав или па твоиве се неми?

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Солидно е навивавиањето (мислам околу тоа колку се слуша). Изборот на песните им е....
И добра бројка, ама со оглед на тоа дека најавуваа невидени спектакли, многу слабо...
Се на се посетеноста општо на стадионот е одлична.

Репрезентацииве се хаварија. И една и друга. Ми се приспа....
Не ми се верува кои се играчи го носат дресот на нашата репрезентација.

И пак ќе кажам Филип Ивановски е бог за Мирко ;)
А овој Фетаи...
Кај го ископале жити се...
--- надополнето: Nov 15, 2011 1:47 PM ---
П.с. нели Албанија ќе имаше голема подршка денес???
Ќе оделе незнам колку навивачки групи :pos:
Пак си тресеше изгледа информации од ракав или па твоиве се неми?
ТКЗ во бојкот се . Шверцери и Валисти имаат патуваноо , али не знам стварно што се десило потоооа .

4.000 публика денес. МИЗЕРИЈА И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ....
--- надополнето: Nov 15, 2011 1:52 PM ---
Ајде денес да им ја расплачеме мамицата на голтариве...
0-0 (n) ии Сеа ? МИЗЕРИЈА СТЕ

П

Паспарту

Гостин
ТКЗ во бојкот се . Шверцери и Валисти имаат патуваноо , али не знам стварно што се десило потоооа .

Ќутук, гледам вие подобри сте... За вас овој резултат е најголемиот успех во историјата на албанскиот спорт.

Иначе каде беа толку најавуваните навивачи на албанија? Да не ги зема на гости со тебе во Кичево?

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551

Без Панедв , Тричковски , Новевски , Трајковски играа бе шупак. Џабе го плукаат Пандев коа без него неможат да мрдат сакатуриве . Кои црни валисти ? кои се тие шверцери постајат уште ? TK3 wtf?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Незнам кој Ѓавол ме тера уште да пуштам Македонија фудбал да гледам.Кој се овие играчи бе од типот на Фетаи,Мирко Ивановски,драпај си ѓуро... со овие нема ни Фарски Острови да ги тепаме.Па уште коментаторот :pos: да очекуваме дека Тошак ке ни донесе пласман на Светско Првенство пухахахахахахахахахахахахахахах :pos::pos::pos::pos: ако се случи тоа јас гол ке шетам по плоштад.:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046

Кои 4 000 бе слепец еден, минимум 7 000 имаше....
Ако овде има 4 000 гледачи, ондак на натпреварите на Шкендија има 134-ца...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мајмуни Прилеп ?

Од 1 до 10 им давам 4 само заради бројката..

Се друго ееј леле , над 15 пати ги слушам овие Шипт=арски П... , Мртов Ш... , ПланинСка Б... , Јави се Север , ЦЦЦ катастрофа!!!

Играта многу очајна , во 1 полувреме мкд играше подобро , сеа во 2 Албанија солидно ..
Не ја гледав утакмицата ама знам дека била ТАПА според коментарите а за навивањето не сте ништо подобри. Додека го вреѓате Тоше (на починат човек сеир му пукате :eek:) и ги викате нашите девојки КУРВИ не очекувај дека ќе има позитивна реакција од другата страна.

Еден мора да повлече и да почне да навива ЦИВИЛИЗИРАНО. Зашто не бидете вие тие цивилизираните па јас прв ќе се побунам да нема навредливи песни за вас. Ама коа ќе видам како симнувате државно знаме и што песни пеете губам воља.

Во МК се игра СЀ само не фудбал.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Каков фудбал, ај ние се тешиме со другиве спортови а овие и тој што го имаат мизерен.Што да кажам ги немавме Новески, Пандев, Попов и најглавниот Тричко, како да организираме игра?Даде Илчо еден и тој го поништија.Не е битна победа и онака секогаш ги тепаме кога сакаме но ваква игра комотно и двете во 6-ти шешир.И да кој помисли дека ќе има Албанци на стадион бе освен Б-92?Па зошто се игра натпревраов во ПП а?

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Ќутук, гледам вие подобри сте... За вас овој резултат е најголемиот успех во историјата на албанскиот спорт.

Иначе каде беа толку најавуваните навивачи на албанија? Да не ги зема на гости со тебе во Кичево?
Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
sega razbirav deka i Ballistet zaedno so Shvercerat bea vo stadion od stranata kaj sto bese kamerata !!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Не сум у Кичево денеска , сакав сам со автомобил да отиднам со мојот другар од Прилеп али ете ...

Не јадни многу , Мизерија сте , Само нашиот ХАСАНИ ви е подобар другите :tapp:
Многу беше добар Хасани...
Земете си го слободно. Овде и јас да заиграм ќе бидам еден од најдобрите.
Денес и Врапишите да настапеа, ќе ги победеа и Македонија и Албанија со 5 гола разлика...

Kajgana Shop

На врв Bottom