МРТВ ГО КРАДЕ НАРОДОТ!

Дали сте задоволни од МРТВ?

• Да.

Гласови: 23 12,3%
  • Не.

Гласови: 135 72,2%
  • Не ме интересира./Не се замарам.

Гласови: 29 15,5%

• Вкупно гласачи
    187
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
И тоа што викаш. Може ко за промена место „Тропска горештина“, „Мелроуз плејс“ да ја пуштат. До тогаш ќе добиваме информации од типот дали премиерот појде во вц денес и сл и уште па ќе се плаќа за тоа. Мизерија права.
МТВ - ПРОГРАМА ;)02.02.2010 23:42
МК

8:00 часот-Утринскапрограма - "Што сонуел премиерот"
10:00 часот - Ексклузивно за МТВ - 'Премиерот појадува"
11:00 часот-Репризa по 137 пат на 13-та седница на Влада на РМ
13:00 часот - Ексклузивно за МТВ-"Премиерот оди пешки до Влада"
14:30 часот - Прес конференција на Премиерот за новите 17 сијалици сменети во Влада.
15:00 часот - Труење со рекламни спотови на Владата
16:15 часот - директно вклучување на поставување на камен темелник за клозет во Сарамзалино од страна на Премиерот
16:30 часот - реприза по 37 пат на емисијата Гласот на народот" со Дејан Тониќ-ексклузивни гости - Премиерот, Влатко Ѓорчев, Александар Бичиклиски, Гордана Јанкуловска и други пастири на македонскиот народ.
18:00 часот - Обраќање на Бога до македонскиот народ
18:30 часот - Дневник на вмровски начин
19:00 часот - гледање на снимка од посетата на Влатко Ѓорчев во Австралија
19:30 часот - Труенње со рекламни спотови на Владата
20:45 часот - читање на писмото на Премиерот за линч на неистомислениците
20:50 часот - најава за Дневник - нова странска инвестиција во државата-"мистер Орце дон Камчев„ од Англиското село Кукуричани ќе инвестира 200 долари во нов хотел. Владата за таа цел му одобри бесплатно земјиште од 2 милиона евра субвенции и неплаќање данок во наредните 50 години.
21:00 часот – Дневник - Премиерот ја обвини опозицијата за свинскиот грип
21:30 часот - Доделување на новинарската награда - "како да се улижавам кај Премиерот" - добитник Слободан Тониќ за писмото "О Грујо пастиру наш"
21:45 часот - Македонски изворни песни - Брате Груевски. Имам верни другари сите вмровци, Храбар премиер господин Никола Груевоки. Грујо војводата итн.
23:00 часот – Ексклузивно - Премиерот си легнува
23:02 часот - демант од Впадата - "Премиерот работи 24/7, опозицијата лаже дека премиерот спиел навечер*
23:05 часот - За добра ноќ - Реприза по 138 пат од 13та седница на Владата
04:10 часот - Премиерот остварува
04 и 30 минути уствари, 30 минути после 04 часот уствари 4 и пол саата после полноќ. уствари у 4 ипол часот. Може е смешно ама не е за смеење - Топ шоу со коалициониот партнер во владата Амди Бајрам.

А и датата е многу интересна.. 02.02 :D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
У оваа вукојебина нише не може да тргне да добро ...

Можда ќе биде подобро , ама за едно 40-50 години .. уствари којзнае дали и толку , зад светот заостануваме едно стотина години ..

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
У оваа вукојебина нише не може да тргне да добро ...

Можда ќе биде подобро , ама за едно 40-50 години .. уствари којзнае дали и толку , зад светот заостануваме едно стотина години ..
Знаеш кога ќе тргне на подобро !? Кога ќе не лоботомираат. Тогаш се ќе ни се гледа прекрасно.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Знаеш кога ќе тргне на подобро !? Кога ќе не лоботомираат. Тогаш се ќе ни се гледа прекрасно.
--- надополнето: Nov 15, 2011 9:29 AM ---

Ко Јенките .. 85 % од нацијата им се идиоти .. 15 % се nerds ... можда МТВ треба да стане ко MTV со некои слични дебилски емисии од типо : 16 and pregnant , Lost virginity at 12 with my fathers best friend , онаа со дебелите шо пробуват да ослабнат , па има една стават аноресични луѓе да се заменат со предебели луѓе у исхрана и остало срање ..

А ко шо гледам тоа срање е баш популарно меѓу рајата .. почни од кургистанските , непалските серии за женски деца од 6 години како ги спремат за свадба со 80 годишен старец , па премини да новата "ХИТ" серија " прељубници" и заврши со турски десерт од баклава серија ...

Dumbass people are easy to manipulate .. they dont resist ...

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ако сакаш да ја преживееш 2012та дојди во Македонија, ние сме 100 години назад...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Пумо програмава на МТВ е иста како кога имав 5 години и сега кога имам 20 полни и ја живеам 21та. Океј, лажам, не е иста, полоша е. Уште колку да чекаме да тргне на подобро и притоа да плаќаме ко мисири?
Сакаш да дигнеме револуција? Сите плачат на форум, никој не превзема ништо.
Мене ми е добро во земјава, ништо од вашите потресни случувања, не ми се случило мене. И МТВ ќе си дојде на своето, тоа ако ти и твоите комшии сте плаќале, размисли дали навистина сите плаќале... аха да, на жими мајка, колку што во Кондово плаќаат струја.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мене ми е добро во земјава, ништо од вашите потресни случувања, не ми се случило мене. И МТВ ќе си дојде на своето, тоа ако ти и твоите комшии сте плаќале, размисли дали навистина сите плаќале... аха да, на жими мајка, колку што во Кондово плаќаат струја.
Хаха... па ако ти е тебе добро, што ти е гајле дали се плаќа во Кондово струја !? Нели ти е добро во земјава свиркај си. ;)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Кад се мајмуни бријају ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Хаха... па ако ти е тебе добро, што ти е гајле дали се плаќа во Кондово струја !? Нели ти е добро во земјава свиркај си. ;)
Не ми е дојдено до тие 100 или 200 денари, за да лелекам. Сеедно ми е дал ќе им ги дадам или не, моментално.
Но гледам на повеќето им пречи, не само ова, многу работи. Зошто не се организирате, зошто не бојкотирате? Како УЈП ќе ви ги земе парите, ако најголемиот дел од народот е обединет?
--- надополнето: Nov 15, 2011 1:43 PM ---
Кад се мајмуни бријају ;)
Оптимист сум јас, за се ;)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не ми е дојдено до тие 100 или 200 денари, за да лелекам. Сеедно ми е дал ќе им ги дадам или не, моментално.
Но гледам на повеќето им пречи, не само ова, многу работи. Зошто не се организирате, зошто не бојкотирате? Како УЈП ќе ви ги земе парите, ако најголемиот дел од народот е обединет?
Сигурна си дека живееш во Македонија !? Овој народ... обединет !? Никогаш. Кога не се обединија за да се расветли смртта на еден млад човек, ќе се обединат против УЈП. Ахам жими ашимов... и не мислам на босанецот. ;)

П

Паспарту

Гостин
За ова ли да плаќам 190 денари? Тревата жолта, сликата сецка на 3 секунди + изгледа како некој после свршување да си го избришал од камерата...

Дебиливе треба мене да ми плаќаат за да ги гледам, а не јас на нив. Подобро нека не вршат преноси, нека ја рекламираат само владава и нека не се брукаат со ништо друго.

Какви кретени се по список да им е*ам!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
А што мислите зошто „камењарките“ се собираат пред Емтеве, а не пред други телевизии !?

- Оти местото само за курварлук го бива. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom