Знаете што?
Од 1000000 машки јас знаете ли кого ќе го изберам?
- НАЈЛОШИОТ!
Ете тоа сакам да кажам...
Тоа е вештина која ја владеат и други девојки, теши се не си единствена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаете што?
- НАЈЛОШИОТ!
Знаете што?
- НАЈЛОШИОТ!
Знаете што?
- НАЈЛОШИОТ!
П.С..не е лесно овие денови да се биде машко![]()
Здраво дечки,се надевам дека ке ми помогнете во проблемот зошто не знам навистина што да правам.
Веке подолго време не сум имал девојка, и знам дека проблемот е во мене и сакам да сменам нешто со мене, да ми кажите каде грешам и да ми дадете некој совет.
Секогаш кога ке бендисам некоја девојка и кога ке почннам да чувствувам нешто за неа, иако мислам дека и таа ме бендисува секогаш се наоѓа некој трет и ке ми ја фати. Сум се мувал со повеке девојчиња, ама онака чисто ради реда и кога ке сакам со некоја нешто повеке ме одбива или ке ми ја фати некој друг иако знае дека ја бендисувам
Не дека не сум убаво дете (плав сум со плави очи), секогаш сум убаво облечен, знам дека ме бендисуваат многу девојчиња само не сакаат да ми го признаат тоа. Малку сум срамежлив и не знам како да ја задржам и да ја освојам. Ве молам да ми дадете неко совет.
Ај вака да почнеме. Ако ти се замислуваш како сенка на другарите, и сметаш дека ниедна во тебе не гледа потенцијален дечко- тогаш тоа и така е. Менувањето на ова е процес. Кревањето на самодовербата е нешто што ти треба да го иницираш правејќи го тоа што те исполнува (вежбање, спорт, пишување, плетење, готвење). Ако не си задоволен со нешто лесно променливо во врска со твојот физички изглед, не запирај додека не станеш задоволен. Ако не си задоволен со нешто што моментално неможе да се промени, исфрли го од мислите.Толку беше, неможам више да издржам..ке пробам тука барем малце да си олеснам. Веќе недела дена осеќам товар во градите..мислам дека ке паднам во депресија, што не е својствено за мене, ја сум многу позитивна личност, весел насмеан....
До сега сум немал девојка (имам 21 година), и како да не постојам пред женскиот пол, едноставно не ме забележуваат. Кога се запознаваме со нови девојчиња, јас сум ко во сенка на другарите..во мене не гледаат потенцијален дечко. Не сум нешто грд, али не сум па ни убав, онака нормален..увек гледам да сум среден, измиен али се тоа за џабе, за која???
Вечерва више ми прекипа, ми дојде да плачам..се што сакам е барем еднаш да осетам што е тоа љубов и да се осетам љубен, али изглеа премногу барам.
Сериозен сиАј вака да почнеме. Ако ти се замислуваш како сенка на другарите, и сметаш дека ниедна во тебе не гледа потенцијален дечко- тогаш тоа и така е. Менувањето на ова е процес. Кревањето на самодовербата е нешто што ти треба да го иницираш правејќи го тоа што те исполнува (вежбање, спорт, пишување, плетење, готвење). Ако не си задоволен со нешто лесно променливо во врска со твојот физички изглед, не запирај додека не станеш задоволен. Ако не си задоволен со нешто што моментално неможе да се промени, исфрли го од мислите.
Зборот ми е, почни да се чувствуваш феноменално во своето тело за да ти и тоа заедно станете привлечни. Никогаш, во ниедна ситуација не се гледај како инфериорен. Ти си алфа и омега, можеш да бидеш успешен човек што ќе ебе, ќе љуби, ќе прави пари, ќе живее како му кур сака , или можеш да се самосожалуваш до крајот на животот, кога веќе ќе сфатиш дека си го истрошил само зошто не си ги отворил доволно очите. Прави што сакаш. Колку побрзо сфатиш дека МОЖЕШ да правиш што кур сакаш, толку побрзо ќе почнеш да живееш.
Толку беше, неможам више да издржам..ке пробам тука барем малце да си олеснам. Веќе недела дена осеќам товар во градите..мислам дека ке паднам во депресија, што не е својствено за мене, ја сум многу позитивна личност, весел насмеан....
До сега сум немал девојка (имам 21 година), и како да не постојам пред женскиот пол, едноставно не ме забележуваат. Кога се запознаваме со нови девојчиња, јас сум ко во сенка на другарите..во мене не гледаат потенцијален дечко. Не сум нешто грд, али не сум па ни убав, онака нормален..увек гледам да сум среден, измиен али се тоа за џабе, за која???
Вечерва више ми прекипа, ми дојде да плачам..се што сакам е барем еднаш да осетам што е тоа љубов и да се осетам љубен, али изглеа премногу барам.
Најбитна е самодовербата. Тоа шо си немал женска до сеа не значи дека треба да ја запоставиш самодовербата. Баш напротив, треба да ти биде на највисоко ниво. Не гледај како другарите те ставаат во сенка пред девојки, туку наметни им се ти сам на девојките. Смисолот за хумор е многу битен. Нормално да не изиграваш кловн коа се сериозни теми у прашање. Биди тоа што си, не глуми лудило. Ако си срамежлив, напиј се нешто жестоко за да се опуштиш, само глеј да не се начукаш па да те исмејаваат или да се глупираш.Толку беше, неможам више да издржам..ке пробам тука барем малце да си олеснам. Веќе недела дена осеќам товар во градите..мислам дека ке паднам во депресија, што не е својствено за мене, ја сум многу позитивна личност, весел насмеан....
Ќе трчаат само тие шо не знаат да проценат. Изборот на партнерот не зависи од никој друг, освен од нас.Биди ѓубре како мојот бивши и сите ќе трчаат по тебе...Слушај ме што ти зборам, од женска гледна точка...![]()
Толку беше, неможам више да издржам..ке пробам тука барем малце да си олеснам. Веќе недела дена осеќам товар во градите..мислам дека ке паднам во депресија, што не е својствено за мене, ја сум многу позитивна личност, весел насмеан....
Имаш чуено за моќта на Фејсбук?!Толку беше, неможам више да издржам..ке пробам тука барем малце да си олеснам. Веќе недела дена осеќам товар во градите..мислам дека ке паднам во депресија, што не е својствено за мене, ја сум многу позитивна личност, весел насмеан....