Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
Ако Гвардиола е недокажан, тогаш истото можеме да го кажеме и за Фергусон, нели?
Не баш, Манчестер не му е прва екипа. Воглавно и тој си цепаше 4-4-2 цел живот, сега со последниве генерации почна да излегува од кутијата повремено, но човекот има огромно искуство на терен. Пеп има убава лимузина тоа е се.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Боби се е тоа ОК, не негирам што направил човекот со Барса, ама направил само со Барса. Потоа да не се лажеме, зборуваме за Барса, таја истата Барса која што ги извади едни од најголемите таленти на денешниот фудбал уште кога Гвардиола играше џамлии низ улиците на каталонија, и голем кур сеа што ги извадил Бускетс Пике и Педро, според мене просечни играчи. Да викаше за Чави, Иниеста или Меси, би те подржал ами за Бускетс и Пике, ти се молам.
Да беа просекуси биди сигурен дека немаше да бидат првотимци во Барса како и во Шпанската репрезентација. Бускетс со само 21 година му го зема местото на Туре, а знаеме Туре какво играчиште беше и сеуште е.

Пеп кога дојде у Барса наследи еден инидспониран тим во однос на Реал, тим кој таа сезона изгуби 0-1 од Реал на Камп Ноу и 4-1 на Бернабе, тим во кој владееше катастрофална атмосфера, тим 2 години без никаква титула.
Зема, го продаде најдобриот играч на тимот ( Роналдињо ), му даде поголема слобода во играта на Меси, го мотивираше максимално тимот и се деси тоа што се деси, а и некои од играчите ги издигна за едно скалило погоре. Дури и познатиот дрим тим на Барса предводен од Јохан Кројф, со играчишта како Лаудруп, Куман, Гвардиола, Бакеро, Стоичков не успеал да постигне волку успех колку оваа Барса предводена од Пеп.

Не ме свакај погрешно, не викам дека Пеп е најдобар тренер и слично, му треба уште искуство, иако за тим како Барса можеби е и најдобар , али не е ни просекус од тренер, нешто што може да се примети во твоите постови.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
^ Не бе не викаме дека е просек. Викаме дека е голем ризик а ние веќе прокоцкавме добри две години. Нам ни треба проверен тренер, некој што победувал и со послаби екипи, некој што го разбира италијанскиот начин на игра.

Тоа е мое мислење и на неколку други, повеќето се уверени дека Пеп е ѕверотиња заради тоа што го гледаат во Барса но мислам дека тоа е само илузија.

Мене друго не ми е јасно: што е работата со евентуалното заминување на Пеп од Барса? Кој не е задоволен и од што?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^ Не бе не викаме дека е просек. Викаме дека е голем ризик а ние веќе прокоцкавме добри две години. Нам ни треба проверен тренер, некој што победувал и со послаби екипи, некој што го разбира италијанскиот начин на игра.

Тоа е мое мислење и на неколку други, повеќето се уверени дека Пеп е ѕверотиња заради тоа што го гледаат во Барса но мислам дека тоа е само илузија.

Мене друго не ми е јасно: што е работата со евентуалното заминување на Пеп од Барса? Кој не е задоволен и од што?
Сите се задоволни од се, и фановите од Пеп, и целокупниот тим од Пеп а и Пеп од тимот, само финтата е што Пеп очигледно си сака предизвици и ќе дојде време, дали за година две три, каде што ќе сака да си се проба во друг тим, заради како што кажав, предизвик, како и заради заситеност кај него. Не верувам лично дека ќе си оди следната сезона али и нема да ме чуди ако за 2 години го видам во друг тим, иако буквално сите фанови на Барса сакаат да стане нешто што е Фергусон во Манчестер.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Да беа просекуси биди сигурен дека немаше да бидат првотимци во Барса како и во Шпанската репрезентација. Бускетс со само 21 година му го зема местото на Туре, а знаеме Туре какво играчиште беше и сеуште е.

Пеп кога дојде у Барса наследи еден инидспониран тим во однос на Реал, тим кој таа сезона изгуби 0-1 од Реал на Камп Ноу и 4-1 на Бернабе, тим во кој владееше катастрофална атмосфера, тим 2 години без никаква титула.
Зема, го продаде најдобриот играч на тимот ( Роналдињо ), му даде поголема слобода во играта на Меси, го мотивираше максимално тимот и се деси тоа што се деси, а и некои од играчите ги издигна за едно скалило погоре. Дури и познатиот дрим тим на Барса предводен од Јохан Кројф, со играчишта како Лаудруп, Куман, Гвардиола, Бакеро, Стоичков не успеал да постигне волку успех колку оваа Барса предводена од Пеп.

Не ме свакај погрешно, не викам дека Пеп е најдобар тренер и слично, му треба уште искуство, иако за тим како Барса можеби е и најдобар , али не е ни просекус од тренер, нешто што може да се примети во твоите постови.
Сеа ја зборувам како јас ги гледам работите, а не сум фан на Барса. Не реков дека Пеп е просек, реков за Бускетс и Пике. Првиот според мене ја промашил професијата, не требало да игра фудбал, вториот многу несигурен ми е во одбрана, може Барса да си најде многу подобар од него. За Педро не би се осмелил да зборам нешто лошо, бидејќи гледам талент кај него, има потенцијал дечкото. Сеа ти ми кажуваш за трансфер политиката на клубот, така? А што викаш да те потсетам на трансферот Ибра-ЕТО? Со ова не сакам да ти укажам дека утнал и ПЕП, и дека автоматски тоа значи дека е слаб тренер, напротив бидејќи и Мурињо има утнато многу трансфери, еден од нив Кварезма. Но едно ми се допаѓа кај двајцата ПЕП и Мурињо што ми се допаѓа, а тоа е, дека учат брзо од своите грешки, и знаат да ги седнат во клупа, тие што не заслужуват.

Но сепак стојам на ставот дека Пеп е преголем ризик за Интер, моментално. И дека сеуште е недокажан тренер надвор од Барса.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Ја има некој сликата со Матераци сликан со трофеите?
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:11 PM ---
Ја има некој сликата со Матераци сликан со трофеите?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.567
Поени од реакции
4.546
Друже писмен си? трофеиТЕ
Иначе на сликата матераци држи 5 трофеи

Kajgana Shop

На врв Bottom