K
Khabs Staadnau
Гостин
Now how about a nice warm sweet cup of fuck you. Цели 100 денари поскап билетот за тие што се возат само во градска зона. Што по ѓаволите ќе ми е мене универзален билет, да не се возам редовно до Бучинци?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини шо "клизам", колку беше и колку стана билетот за кој зборуваш и за каков вид на билет станува збор.Now how about a nice warm sweet cup of fuck you. Цели 100 денари поскап билетот за тие што се возат само во градска зона. Што по ѓаволите ќе ми е мене универзален билет, да не се возам редовно до Бучинци?
narode dosta e zezanje
sala na strana ama vo Ohrid biletot e poeftin
bas i mene me zacudi poskapuvanjeto na biletite
zima e i narodot tesko ce se snajde tuku (imaa i drug nacin divo da vleguvaat kako i do sega od pozadi j.biga narod mora da se snajde
Со ваква младина државата не треба да се грижи за својата индина бидејќи ја нема.Само за споредба , во Холандија која како што сите знаеме е сиромашна земја и луќето немаат пари да си купат коли.Дали си ти нормален кажи ми?
Од школо сум од 7 ипол,станував у 6 20 и со автобус коа идам..Коа треба да станувам ја насабајле за да идам у школо,во 5 сабајле можеби? И после да бидам способен за у школо?после 5 извозени километри?Нека фатат министриве со точак да одат а не со мерцедеси..Јесда ја не плаќам али муабетов што го збориш нема логика.
Уствари коа ке размислам,нека ја направат државава како холандија,па не точак туку пешки ке идам низ град.Ова муабетов за точаците е од луѓе што возат мерџовци па се курчат да возиме точаци а не ни пробале да возат низ град ..
Возење со точак до центар и назад ти е ултимејт сурвајвл..
ја радо би идел со точак за да не се тепам со пензионери али ја ваква улица кај нас не глеам..Ако знаеш ти си у некоја паралелна димензија каде што ние имаме велосипедски патеки кажи како да дојдам таму...Сум пробал неколку пати да возам точак до град,и завршувало со боже после ова ветувам не возам точак више..Со ваква младина државата не треба да се грижи за својата индина бидејќи ја нема.Само за споредба , во Холандија која како што сите знаеме е сиромашна земја и луќето немаат пари да си купат коли.
А ако го прашаш на сајтот и на свечена конференција ќе те викне и ќе ти одговори. Хах тешко би добил одговор за било што.![]()
Цело средно го поминав идејќи пешки / со точак, на факултет само со точак и пешки сум идел. Така да овие муабети по дома збори им ги, не можам да идам, немам време . А да дремеш на кајгна и на фејсбук со саати имаш време.ја радо би идел со точак за да не се тепам со пензионери али ја ваква улица кај нас не глеам..Ако знаеш ти си у некоја паралелна димензија каде што ние имаме велосипедски патеки кажи како да дојдам таму...Сум пробал неколку пати да возам точак до град,и завршувало со боже после ова ветувам не возам точак више..
браво ондак што да ти кажам..Цело средно го поминав идејќи пешки / со точак, на факултет само со точак и пешки сум идел. Така да овие муабети по дома збори им ги, не можам да идам, немам време . А да дремеш на кајгна и на фејсбук со саати имаш време.
автобусите се од буџетот на државата,не се инвестиција на јсп па да си ги враќа парите.30 ден плаќавте за оние стари крнтии од автобуси,а многу ви е 35 ден за нови климатизирани???WTF???
ја радо би идел со точак за да не се тепам со пензионери али ја ваква улица кај нас не глеам..Ако знаеш ти си у некоја паралелна димензија каде што ние имаме велосипедски патеки кажи како да дојдам таму...Сум пробал неколку пати да возам точак до град,и завршувало со боже после ова ветувам не возам точак више..
30 ден плаќавте за оние стари крнтии од автобуси,а многу ви е 35 ден за нови климатизирани???WTF???
30 ден плаќавте за оние стари крнтии од автобуси,а многу ви е 35 ден за нови климатизирани???WTF???