Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не испадна некој филм/видео за 25 години на Ферги во Јунајтед ? Некој ако најде нека споделува веднаш. :)

Не испадна некој филм/видео за 25 години на Ферги во Јунајтед ? Некој ако најде нека споделува веднаш. :)

Од ESPN направија емисија во 4 дела, да стигнам до линковите ќе споделам :)
--- надополнето: Nov 14, 2011 1:23 AM ---
302507_160379900716761_100002342563220_307415_1693258009_n.jpg

големиот "навивач" на Манчестер Јунајтед :)

Убаво ти кажа Зиак не е овој фан на Манчестер, облака дресови од сите клубови кај што настапува за да зголемува фан база, најнов маркетинг трик е ова.

Убаво ти кажа Зиак не е овој фан на Манчестер, облака дресови од сите клубови кај што настапува за да зголемува фан база, најнов маркетинг трик е ова.

Јас да бев како него барем од Англија ќе закачев дрес барем сите да ме почитуваа..вака само си навлекува хејтери чоекот за џабе!

Снуп Дог ги носи дресовите на клубовите каде што има настапи...тоа со дресот наш беше кога имаше концерт во Манчестер...ова изгледа од Ливерпул е...Традиција му е тоа :)
Барем не земал од шити тогаш:cool:

Вчера бев (дез)информиран дека има најверојатно огранок или самостоен фан-клуб во Виница на Јујајтед,а досега немам начекано официјално нешто околу тоа.Некој поупатен да каже нешто околу тоа??
Од Кочани сум добро знаете,комшии сме а досега не слушнав ништо такво па сакам да знам.

Вчера бев (дез)информиран дека има најверојатно огранок или самостоен фан-клуб во Виница на Јујајтед,а досега немам начекано официјално нешто околу тоа.Некој поупатен да каже нешто околу тоа??
Од Кочани сум добро знаете,комшии сме а досега не слушнав ништо такво па сакам да знам.

Не си дезинформиран, постои некој квази-фан клуб само на Виница, ама нивните 'активности' се сведуваат само на повремени собирања во некој локален кафиќ.

The sky is blue, the grass is green, Michael Owen is injured for 6 weeks.

Шо направил се лизнал на плочките во купатилото?

Против Отелул кога асистираше ако ти текнува кога го соборија во шеснаесетник....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom