LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Пробај со VipTip , ако не ти даде ништо кажи му на YoBlow да те адне , он е админМоже да ја кажеш групата?
Пробај со VipTip , ако не ти даде ништо кажи му на YoBlow да те адне , он е админМоже да ја кажеш групата?
ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahАко , ќе збориме утре во 17 часот ..
Ночерина да го победи Реџина во Калабрија ??
Слабата Албинолефе да победи во Кастеламаре ??
Праив анализа , што , како .. и тоа .. позз
тоа ее... 90 минута примија гоолл ... ми отидоаа пак 1.000 ден...ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhah
naredni put pisi si 1 000 000 000/1 000 000 000 i pak prai analizi so zabarive!!!
Пратам...Хелиос Домжале-Црвена Звезда 1
Звезда без пола тим на ова гостување што поради повреди,болести...мегу одсутните ке биде и најдобриот играч Морисон....Јас ке пробам на ситно 1 сингл па ке видеме шо ке биде...
северна кореја се војниците, ким јонг ил или како се викаше тојМоже е рано ама да пишам сеа .
Квалификации - Азија
Северна Кореја - Јапонија
За 2 е 2.10 коефициент . Дали овие беа оние Кореа умрените од светското и дали има некој инфо зашто е толку голем коефициентот за 2 . За х2 е 1.3
WINOlimpiakos - Peristeri Gostinot pod 66.5
Domzale - Crvena Zvezda 165.5+