Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
незнам како се вика тоа циститис или незнам како ама кога имаш чувство дека ти се моча цело време.. НАЈГАДНО ЧУВСТВО НА СВЕТ! неможам да заспијам.. вчера и денес пред спиење тоа ме фати. ми оди да се убијам да се фрлам од негде хаха. помош некако ? несакам ова да ми се повтори
Циститот има и други карактеристики кои би ти направиле впечаток а ти не ги наброја, најверојатно си пиел пиво :D

Циститот има и други карактеристики кои би ти направиле впечаток а ти не ги наброја, најверојатно си пиел пиво :D

епа само тоа, и за едно 15 , 20 мин ми поминува, а пиев вино вчера, многу вино :D

незнам како се вика тоа циститис или незнам како ама кога имаш чувство дека ти се моча цело време.. НАЈГАДНО ЧУВСТВО НА СВЕТ! неможам да заспијам.. вчера и денес пред спиење тоа ме фати. ми оди да се убијам да се фрлам од негде хаха. помош некако ? несакам ова да ми се повтори
http://forum.kajgana.com/threads/Цистит-воспаление-на-мочниот-меур.44493/

За жал таква е терапијата се состои во смирување на организмот најпросто кажано, спиењето е резултат на истите лекови, за жал ефикасно решение за оваа болест нема па целата терапија мора да се состои од ваква шема позз

ama toa trae poveke od 6 meseci , normalno li e taa terapija da trae tolku dolgo.

Ме стегна попладне грлово и нема абер да пушти, кашлам сува кашлица, чаре некое да го опушти до утре додека да отидам на лекар.​

Ме стегна попладне грлово и нема абер да пушти, кашлам сува кашлица, чаре некое да го опушти до утре додека да отидам на лекар.​
септолете, прополис спрејови било какви и топли напитоци, не жешки, после ќе ти дадат ако треба нешто друго

Ме интересира ваше мислење, што е подобро два пати метформин од 1000 или три пати по 850 ?
Така како што е препишан! Работите се индивидуални, какво прашање е ова?

Така како што е препишан!

Па секако не може да се зема поинаку во аптека освен како што е препишано. Прашањето ми е како е подобро за регулирање на инсулинот или резултатите не би претрпеле никаква разлика?

Па секако не може да се зема поинаку во аптека освен како што е препишано. Прашањето ми е како е подобро за регулирање на инсулинот или резултатите не би претрпеле никаква разлика?
Зависи колку време е пациентот дијабетичар, колку килограми има, какви лекарства пиел пред тоа, што болести има, итн итн, не моеш на такво прашање да добиеш одговор на форум!

Ме интересира,дали е нормално нога после 2 месеца во гипс + операција,околу местото на операцијата да е малку како модра?

Можете ли да ми кажете нешто повеќе за факторот 9 или како и да се вика ова кога вените попуштаат откако е прележан хепатит А пред 7 години? Не можам да ви дадам повеќе инфо зошто не се работи за мене, за сестра ми се работи и вака ги слушнав моите прееска :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom