MAGE OR WARRIOR

• Креатор на темата Креатор на темата wow-boy
  • Време на започнување Време на започнување

кој е подобар ?

• Вкупно гласачи
    16
Се зависи бе братко кој шо игра ,зависи дали Bc, Tbc , Wotlk , Cata , дали прашуваш Pve или Pvp
Секаде различно ама јас мислам warior си е warior ама пак добар mage може да го тепа , ако више правеме муабет за дуел 1на1
Anyway тешко дека може да се направи некоја прецизна споредба ама ајде да видиме ... :D

затвори си ја темата, зошто прашањето ти е .. ај да не речам ... или па прецизирај за што ги мериш вориор и мејџ , пве , пвп ... оваа онаа истанца.. се си има различни побарувања

Во оваа експанзија mage е далеку подобар од warrior. Shield Reflect cd е 25 секунди сега...

затвори си ја темата, зошто прашањето ти е .. ај да не речам ... или па прецизирај за што ги мериш вориор и мејџ , пве , пвп ... оваа онаа истанца.. се си има различни побарувања
Aако не ти се одговара не одговарај договорено ли е..???

Aако не ти се одговара не одговарај договорено ли е..???
пријателе бе , дај не се напињај... место мене да ми се опињаше сеа , нели ќе ти беше попаметно да си преформулираше прашањето, пвп или пве, ката,вотлк,тбц ???

пријателе бе , дај не се напињај... место мене да ми се опињаше сеа , нели ќе ти беше попаметно да си преформулираше прашањето, пвп или пве, ката,вотлк,тбц ???
lol dali e pvp dali e pve vazno koj e podobar wariorot ili mejdzot..lol

Abe deckite za tvoe dobro ti zborat.Napraj go vovedot podobar,poopsiren,a ne samo edno prosto i glupo prasanje.
I uste vikas so e vazno dali e pvp ili pve.
Epa cim ne e vazno warrio-ot e podobar tank :D:D:D
So ima vrska so mage-to nemoze da tanka vazno koj e podobar

ајде така нека биде, па баш да ги видам одговорите кој е подобар, и уште подобро образложувањата зошто е подобар

Вчера почнал да игра Wow денеска сака да дознае што е подобро епа нема така :)
ти коа поцна ??? јас играм векје 1 год и сум про :P имам 5 хероја 0 лвл кој два се 6150 гс...
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:33 AM ---
Вчера почнал да игра Wow денеска сака да дознае што е подобро епа нема така :)
ти коа поцна ??? јас играм векје 1 год и сум про :P имам 5 хероја 0 лвл кој два се 6150 гс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom