Aако не ти се одговара не одговарај договорено ли е..???затвори си ја темата, зошто прашањето ти е .. ај да не речам ... или па прецизирај за што ги мериш вориор и мејџ , пве , пвп ... оваа онаа истанца.. се си има различни побарувања
пријателе бе , дај не се напињај... место мене да ми се опињаше сеа , нели ќе ти беше попаметно да си преформулираше прашањето, пвп или пве, ката,вотлк,тбц ???Aако не ти се одговара не одговарај договорено ли е..???
lol dali e pvp dali e pve vazno koj e podobar wariorot ili mejdzot..lolпријателе бе , дај не се напињај... место мене да ми се опињаше сеа , нели ќе ти беше попаметно да си преформулираше прашањето, пвп или пве, ката,вотлк,тбц ???
Abe deckite za tvoe dobro ti zborat.Napraj go vovedot podobar,poopsiren,a ne samo edno prosto i glupo prasanje.lol dali e pvp dali e pve vazno koj e podobar wariorot ili mejdzot..lol
ајде така нека биде, па баш да ги видам одговорите кој е подобар, и уште подобро образложувањата зошто е подобарlol dali e pvp dali e pve vazno koj e podobar wariorot ili mejdzot..lol
ти коа поцна ??? јас играм векје 1 год и сум про имам 5 хероја 0 лвл кој два се 6150 гс...Вчера почнал да игра Wow денеска сака да дознае што е подобро епа нема така
ти коа поцна ??? јас играм векје 1 год и сум про имам 5 хероја 0 лвл кој два се 6150 гс...Вчера почнал да игра Wow денеска сака да дознае што е подобро епа нема така
Со ова ГС кажува дека Profi player-ов игра на некој фан серверхахах доста е ГС да чуеш и јасна е работата ..