Како сака нека биде, многу слабо со реализација стои. Не може Чековски да биде најдобар тројкаш во тим, мора да се поработи на ова. Инаку се сложувам дека е екстра тешко д играш во такава атмосфера. Инаку ме интересира што се случува со Кочов? Зошто не добива минутажа?Брат не можеш да знаеш дали се тоа отворени шутеви или пак се со звукот на сирената, не можеме да знаеме како играл.
Битно е дека ПОБЕДИЈА и тоа 8 на 5, нека патат Кумановците !
Зошто кон судијата кога секој контакт судеше фаул за вас.... ?Честито победа. Невидена реализиција за 3 поени. Подобри бевте во текот на целиот меч. Утакмицита прекината поради фрлање на предмети доле на теренот т.е кон судијата.
Море имаше и за вас многу што досуди...2 пати чекови имаше не судеше. Чековски избацивачот правеше фаул во напад овој против нас суди....Зошто кон судијата кога секој контакт судеше фаул за вас.... ?
ако судел за нив немаше да тепате затоа не наогај одма дискусија за расправанје само да тепаш времеЗошто кон судијата кога секој контакт судеше фаул за вас.... ?
Како сакаш кажи сакаа да ви ја подарат за роденденот..Море имаше и за вас многу што досуди...2 пати чекови имаше не судеше. Чековски избацивачот правеше фаул во напад овој против нас суди....
Тебе кој те викна тука ???ако судел за нив немаше да тепате затоа не наогај одма дискусија за расправанје само да тепаш време
Мислиш....(НА)мајка ти......мајкати
Spored mene mzt nema tim za titula....realno ako gledame...ako feni go zeme ili veke go zemal Ivan lilov klasa se pred site drugi.....buckoto toj sto vi e na klupa sam si napravi pritisok pred pocetok na sezona so negovite najavi...togas mislev deka bog znae kakvi zverovi ste zemale od amerika cim taka najavuva...a ispadnaa prosecni igraci a ovoj posledniot sto vi dojde Grim e podprosecen i ke se osudam da kazam deka i "zverot" nas Kalanj e po produktiven od nego iako prosek mu e 3 poena po natprevar i toa blagodarenie na toa sto ke dade edna trojka od 50 obida.....Fray od feni e derek rose za site ostanati "stranci" sto igraat vo nasava liga.....Останува да им ги затнат муцките уште на сите потенцијални фанови на Торус откако ги тепаа МЗТ и све ќе си дојде на место, а исто така и сите критичари што се праат поголеми стручњаци од цела управа на МЗТ и Тодоров.
Следна недела со Торус во Борис Трајковски.
До негде си во право..... Али со 2-3 нови засилувања(засилувања во правата смисла на зборот) во зимскиот преоден рок,тогаш ќе бидеме главни конкуренти за титула... Не викам дека составов ни е лош,ниту пак непобедлив.. Но на домашен терем мислам дека можеме да ги победиме Фени......Spored mene mzt nema tim za titula....realno ako gledame...ako feni go zeme ili veke go zemal Ivan lilov klasa se pred site drugi.....buckoto toj sto vi e na klupa sam si napravi pritisok pred pocetok na sezona so negovite najavi...togas mislev deka bog znae kakvi zverovi ste zemale od amerika cim taka najavuva...a ispadnaa prosecni igraci a ovoj posledniot sto vi dojde Grim e podprosecen i ke se osudam da kazam deka i "zverot" nas Kalanj e po produktiven od nego iako prosek mu e 3 poena po natprevar i toa blagodarenie na toa sto ke dade edna trojka od 50 obida.....Fray od feni e derek rose za site ostanati "stranci" sto igraat vo nasava liga.....
Go potenciram ova "spored mene" zosto taka mislam jas,ne mora da se slozuvaat site so mene...taka da ne mora prepukavanja odma....
Pa i toa e razlikata sega pomegu feni i site drugi....tie plus 2-3 kvalitetni igraci sto na site im trebaat....i Rabotnciki da zeme uste 2-3 kvalitetni igraci zaedno so dimce,brandon,jane pa i so ovoj zujovic ke moze komotno da mu parira na feni......До негде си во право..... Али со 2-3 нови засилувања(засилувања во правата смисла на зборот) во зимскиот преоден рок,тогаш ќе бидеме главни конкуренти за титула... Не викам дека составов ни е лош,ниту пак непобедлив.. Но на домашен терем мислам дека можеме да ги победиме Фени......