Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
21 мај 2009
Мислења
141
Поени од реакции
29
Натпреварот е прекинат поради три прекини, и екипата на МЗТ Скопје се повлече...ќе пишеме одма чим има нови информации

Од официјалната страна на ФБ.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Натпреварот помеѓу Куманово и МЗТ Скопје од првата македонска кошаркарска лига е прекинат на една минута до крајот на третата четвртина поради фрлени предмети на теренот. Повеќе информации подоцна

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
тоа е истото смрдливо правило (три прекини) што го искористи лирија у прво коло у аеродром, е сеа чим така се договарале пред сезона сеа нека си спроведуваат (мада мене ми е многу без везе)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Поради фрлање на предмети натпреварот бил прекинат, а се очекува да продолжи.

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
баш ме интересира за што бил прекинот и ако е истата ситуација како во аеродром прво коло кога после 3 прекина мора да се празни салата, а овде не ја испразниле -тогаш ќе си знаеме дека правилата важат само кога и одговараат на лирија

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
баш ме интересира за што бил прекинот и ако е истата ситуација како во аеродром прво коло кога после 3 прекина мора да се празни салата, а овде не ја испразниле -тогаш ќе си знаеме дека правилата важат само кога и одговараат на лирија
Како што ми кажаа дека домаќиниве фрлале со предмети, само незнам колку е точно.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Огнен МАЈСТОРСКИ за 12 разлика, после критиката на Сајбер растура ! :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Кај го најдоа овој Мијаиловиќ, чуда прави во 4/4. 2 пати промашува тројка и прави лошо додавање, а игра плеј. Неверојатно.

П.С. И пак истиов промашува тројка.

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
густин на крај у пм :D
--- надополнето: Nov 12, 2011 8:20 PM ---
победа ,славете си вие куманово пак :)))))

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кај го најдоа овој Мијаиловиќ, чуда прави во 4/4. 2 пати промашува тројка и прави лошо додавање, а игра плеј. Неверојатно.

П.С. И пак истиов промашува тројка.
Брат не можеш да знаеш дали се тоа отворени шутеви или пак се со звукот на сирената, не можеме да знаеме како играл.
Битно е дека ПОБЕДИЈА и тоа 8 на 5, нека патат Кумановците !

Kajgana Shop

На врв Bottom