Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
добро бе единствен сум во фан клубов шо не го мразам ибра?
Еве ме и мене.
Немам ни зошто да го мразам, не премина во Еспањол или во Реал, а со овие изјави сака само да направи поголема продажба на автобиографијата.
на крај краева, сите го знаете каков никаков знае да биде.
Нека е здрав и жив, нека си дава голови во Милан и нека си освојува титули, за во Барса направи доволно во таа една година.

добро бе единствен сум во фан клубов шо не го мразам ибра?

Me 2 :)
Уште стојам на тоа дека ако беше попаметен и ако останеше следната сезона ќе идеше на +25 во Ла Лига.

Но јас сум изгледа единствен во фан клубов што го мрази Виља,и би го продал одма сега,или ако челзи се загреани да ги трампаме со давид луиз или торес :)

Уште стојам на тоа дека ако беше попаметен и ако останеше следната сезона ќе идеше на +25 во Ла Лига.

Но јас сум изгледа единствен во фан клубов што го мрази Виља,и би го продал одма сега,или ако челзи се загреани да ги трампаме со давид луиз или торес :)
За ТОРЕС моментално прифаќаме. Не сум пишувал многу време ама следам(читам) често во фан клубот

Абе што толку ти пречи Виља? Баш е добар. Јас ако би го мењал, тоа би било Нејмар само.

Абе што толку ти пречи Виља? Баш е добар. Јас ако би го мењал, тоа би било Нејмар само.
Доаѓа поретко и од менструација,ќе се јави со некој гол и мисли завршена е работата,да ти се помочам на таков напаѓач кој е платен 40 мил. евра.
11то коло е моментално,само 3 гола има дадено во ваква Барселона,а и лани не беше подобар,редовно си праеше паузи од 4-5 недели без гол.

Трампа за Торес или Суарез,само тоа.

Доаѓа поретко и од менструација,ќе се јави со некој гол и мисли завршена е работата,да ти се помочам на таков напаѓач кој е платен 40 мил. евра.
11то коло е моментално,само 3 гола има дадено во ваква Барселона,а и лани не беше подобар,редовно си праеше паузи од 4-5 недели без гол.

Трампа за Торес или Суарез,само тоа.

Абе гледај го Торес 5 клуба смени и никако да се адаптира. А Виља не игра добро овој период....но ќе се врати во старата форма како што си беше. Торес не би го зел во никој случај. Суарез, Нејмар, Роси, Кавани, тие може да дојдат.

Абе гледај го Торес 5 клуба смени и никако да се адаптира. А Виља не игра добро овој период....но ќе се врати во старата форма како што си беше. Торес не би го зел во никој случај. Суарез, Нејмар, Роси, Кавани, тие може да дојдат.
Торес смени 3 клуба,во 2 од нив беше газда.
Се знаеше дека Челзи нема да му одговара,имам предчуство дека во Барса ќе растура затоа што би влегувал во многу повеќе шанси кои би ги искористувал.

Иначе од гореспоменатите би го зел само Суарез.,Нејмар е уште накурчен средношколец не се знае со него.
а Роси и Кавани,немам верба во играчи кои растураат во својот просечен клуб,таквите најчесто се губат кога ќе дојдат во поголем клуб.

Kluivert (ex-Ajax): "Barça play football from another world. It's an honour to have played with key players like Xavi, Puyol and Iniesta."

Виља цела кариера игра централен напаѓач, а во Барса игра лево крило. До некаде и ја разбирам тактиката на Пеп..но, и кога игра прва постава Педро, често тој менува позиција со Меси, а Виља константно не мрда од лево. Тоа е одлука на Пеп. А со ваква одлука, толку и може Виља.

Факт е дека нешто не штима на релација Пеп-Виља последниве месец дена.

Ако веќе се продава овој, дежа ву грешка ќе биде повторно да се купи централен напаѓач од типот на Торес, кој во Барса никогаш нема да игра на својата природна позиција, туку ќе мора „да се прилагодува на системот“ како и Виља, Ибра, Анри.

Единствен квалитетен избор е Суарез, но прашање е колку ќе сака да си замине од Ливерпул.

Виља цела кариера игра централен напаѓач, а во Барса игра лево крило. До некаде и ја разбирам тактиката на Пеп..но, и кога игра прва постава Педро, често тој менува позиција со Меси, а Виља константно не мрда од лево. Тоа е одлука на Пеп. А со ваква одлука, толку и може Виља.

Ако веќе се продава овој, дежа ву грешка ќе биде повторно да се купи централен напаѓач од типот на Торес, кој во Барса никогаш нема да игра на својата природна позиција, туку ќе мора „да се прилагодува на системот“ како и Виља, Ибра, Анри.

Единствен квалитетен избор е Суарез, но прашање е колку ќе сака да си замине од Ливерпул.

Епа Суарез ако сака да освојуваа титули ќе мора да си замине од Ливерпул. Зошто таму слабо работата...

Виља е исто како Бензема во Реал,кога игра крило е многу покорисен отколку централен напаѓач.
Виља централен напаѓач во Барса = 0,тоа е факт.
Ибра проба да изигра 2-3 пати крило,не му идеше но затоа како централен е убиство,има и висина и снага да се турка со централните дефанзивци додека Виља меѓу Пепе,Неста и слични се губи.
Анри се прилагоди на крило затоа што не го мрзеше да трча,откога почна да заебава седна на клупа и го изгуби местото од Педро.
Е сеа мислам дека Виља ќе ја доживее истата судбина од Анри бидејќи е многу пасивен во последно време и ќе му грее клупа на Санчез.

Торес смени 3 клуба,во 2 од нив беше газда.
Се знаеше дека Челзи нема да му одговара,имам предчуство дека во Барса ќе растура затоа што би влегувал во многу повеќе шанси кои би ги искористувал.

Иначе од гореспоменатите би го зел само Суарез.,Нејмар е уште накурчен средношколец не се знае со него.
а Роси и Кавани,немам верба во играчи кои растураат во својот просечен клуб,таквите најчесто се губат кога ќе дојдат во поголем клуб.
А Санчез?
Иначе и јас мислам дека Торес ќе си гази кај нас...

А Санчез?
Иначе и јас мислам дека Торес ќе си гази кај нас...
Реков дека немам верба,а не дека сигурно нема да успеат.
Рано е за Санчез било што да се кажува.

Ne znam kako mislite deka Tores ke rasturi kaj nas.Pa ne e takov tip na fudbaler za da igra za Barsa,ne e tolku aktiven za da bide dobar za nasiot napad .Isto ke bide kako Ibra,ke gi koci akciite.Eve,gledajte za Spania,barem najlesno taka moze da se sporedi,dobiva topka ne znae sto da pravi,se koci deckoto.Barem Villa toa ne go pravi,znae kako da igra na nas stil.

p.s : Tiago na vcerasniot mec...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom