Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
investicii do 5ta glava li treba da se uci? i znaete li dali ke ima zadaci?

Во договор со асистентот. :cautious:

Уффф .. Ќе се разбереме со хипикот, indeed.

hayate_sweat_drop.jpg

ПС - Предложи некојa тема Декане .. :)

Ме интересира што се случува доколку не се положи испит комисиски?

Го презапишуваш предметот следната година!:(

ЗА ЕНДо....:)
Јас имав тема, мислам...Постапка на изготвување на Бизнис план.

moze li da mi kazete prasanja za 2 kolokvium dokolku se sekavate trgovsko pravo,mikroekonomija i monetarna,unapred blagodaram...

^ Монетарна и одговорите да ни ги дадат, пак ќе ја УКРАСИМЕ !! Пу маму ти ........ :mad::mad:

^ Монетарна и одговорите да ни ги дадат, пак ќе ја УКРАСИМЕ !! Пу маму ти ........ :mad::mad:

Зашто бре колега какви се резултатите монетарна , нели прашањата биле од книгата валда високи поени има а???:D Туку Фотов како оценува и на увид какви објаснувања дава ќе се фатиш за глава и ќе бегаш хахха се едноцифрени резултати .М и вика „ААА колега темата е 20 страни имаш ли ти претстава колку треба да пишаш за тоа имаш 1 бод хахахахаха:mad: а, колешка иде со повеке објаснето и вика „Колешке многу сте се опуштиле во детали не требало толку за тоа имате 0,93 поени“

Vi se molam dodeka nekoj znae nesto sto se e padnalo po trgovsko pravo,mikroekonomija i osnovi na menadzment za 2 kolokvium da napise,do deka e poranko da se uci :D

^ Утре ке погледнам и ке пишам сега ме мрза :D

znae li nekoj seminarskite finansiski menadzment vo pecatena forma li treba da bidat ili ke se prakaat po e-mail? pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom