Економски факултет- Штип

• Креатор на темата AFI
  • Време на започнување
Член од
18 мај 2011
Мислења
184
Поени од реакции
74
Ме интересира што се случува доколку не се положи испит комисиски?

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Ме интересира што се случува доколку не се положи испит комисиски?
Го презапишуваш предметот следната година!:(

ЗА ЕНДо....:)
Јас имав тема, мислам...Постапка на изготвување на Бизнис план.

Член од
12 ноември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
moze li da mi kazete prasanja za 2 kolokvium dokolku se sekavate trgovsko pravo,mikroekonomija i monetarna,unapred blagodaram...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
^ Монетарна и одговорите да ни ги дадат, пак ќе ја УКРАСИМЕ !! Пу маму ти ........ :mad::mad:

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
^ Монетарна и одговорите да ни ги дадат, пак ќе ја УКРАСИМЕ !! Пу маму ти ........ :mad::mad:
Зашто бре колега какви се резултатите монетарна , нели прашањата биле од книгата валда високи поени има а???:D Туку Фотов како оценува и на увид какви објаснувања дава ќе се фатиш за глава и ќе бегаш хахха се едноцифрени резултати .М и вика „ААА колега темата е 20 страни имаш ли ти претстава колку треба да пишаш за тоа имаш 1 бод хахахахаха:mad: а, колешка иде со повеке објаснето и вика „Колешке многу сте се опуштиле во детали не требало толку за тоа имате 0,93 поени“

Член од
12 ноември 2011
Мислења
7
Поени од реакции
1
Vi se molam dodeka nekoj znae nesto sto se e padnalo po trgovsko pravo,mikroekonomija i osnovi na menadzment za 2 kolokvium da napise,do deka e poranko da se uci :D

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
^ Утре ке погледнам и ке пишам сега ме мрза :D

Член од
24 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
znae li nekoj seminarskite finansiski menadzment vo pecatena forma li treba da bidat ili ke se prakaat po e-mail? pozdrav

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
Утре ќе се има ли предавања??:confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom