Modern Warfare 3

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
BTW, рекоа дека во MW3 ќе имплементираат Screen Space Ambient Occlusion (SSAO), ајде до тие што ја играле, дали сте виделе опција за SSAO и дали се гледа дека има некаков Ambient Occlusion во играта? Зошто мене ми е истата MW2 од видеава...
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:42 PM ---
Да, има.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
бате играва не вреди да се инсталира па камо ли да се купува (n)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
нешто пачови да не има случајно за мултиплеер играње ? :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Modern Warfare 3 and alterIWNet.

by MaxDamage at Tue Nov 08, 2011 7:09 pm Unfortunately, there are no current plans to develop an alterIWNet version for Modern Warfare 3.

Please, do not beg for it, it will not be done at this time, and begging will only annoy us and further delay any plans that may appear in future.

Thank you.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Разочарување невидено е играва

Член од
5 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
36
Играва не ги достигна моите очекувања но сепак е добра за поминување на времето. :)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Modern Warfare 3 and alterIWNet.

by MaxDamage at Tue Nov 08, 2011 7:09 pm Unfortunately, there are no current plans to develop an alterIWNet version for Modern Warfare 3.

Please, do not beg for it, it will not be done at this time, and begging will only annoy us and further delay any plans that may appear in future.

Thank you.
Не ми се дава кеш за играва а ми се игра на нет...кеш не ми се дава дека е само едно продолжение на претходните две..ништо револуционерно нема -.- а сепак е добра за тепање време да ја играм на нет :/ AlterIWNet you suck ! :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
А бе ОК е, ако некој сака да си ја купи оваа или некоја друга. Ама РАЗОЧАРАН да биде зашо не стигнала порано............За игра да бидам разочаран зашо не стигнала на време, или па дека ќе ја има после 5-10 дена
нема теорија.

П.с. АКо си ја играл MW2 на тој пц што го користиш, и оваа ќе ја играш.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
А бе ОК е, ако некој сака да си ја купи оваа или некоја друга. Ама РАЗОЧАРАН да биде зашо не стигнала порано............За игра да бидам разочаран зашо не стигнала на време, или па дека ќе ја има после 5-10 дена
нема теорија.

П.с. АКо си ја играл MW2 на тој пц што го користиш, и оваа ќе ја играш.
Незнам дали кај мене е само тој проблем, ама играва прво крашнува на секој почеток од некој чаптер. Па после знае ептен да засецка на сред акција, она што е интересно таму каде што треба најмногу да сецка во поглед на детали и објекти не сецка, а во некоја соба каде што има само 2 маси и еден кревет знае да се убие од сецкање. И втора работа што ја приметив, иначе се ми е ставено на High, е дека квалитетни детали има само 2 метра пред играчот, кога ќе погледнам во зградите или објектите подалеку што се, како да играм на резолуција 800х600 со се на Low

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро бе што очекувавте?

Уште кога го покажаа првиот трејлер се виде дека ќе биде на истиот енџин. Јас ја чекав за сигл плеер, и сега почнувам да ја играм и баш ми се свиѓа. Се осеќа права војна. Иако енџинот е стар, играва изгледа одлично, доста гужви се дешаваат.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Добро бе што очекувавте?

Уште кога го покажаа првиот трејлер се виде дека ќе биде на истиот енџин. Јас ја чекав за сигл плеер, и сега почнувам да ја играм и баш ми се свиѓа. Се осеќа права војна. Иако енџинот е стар, играва изгледа одлично, доста гужви се дешаваат.
Очекувавме нешто што може да му конкурира на Battlefield. А од друга страна секој ја гледа играта од различна перспектива, затоа се јавуваат и разлики во мислења

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Очекувавме нешто што може да му конкурира на Battlefield. А од друга страна секој ја гледа играта од различна перспектива, затоа се јавуваат и разлики во мислења
Па во single player погами има 1000000000 пати подобри работи.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Искрено и двете игри разочараа во одредени сегменти ! така да ништо од тој толку висок степен кој се очекуваше и за двете игри :/

Kajgana Shop

На врв Bottom