Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми држи вода ?! Има повреда , му фали match fitness и ќе ризикува финален турнир за турнир кој не му зналчи ништо ?! Шо тресеш тренинг .. Монако не иде тука да си го ладе, иде да заработува пари и поени ,пошто за него овоа е последен турнир од сезоната .

Како и да е Фиш предаде поради повреда ...

Иначе Ефес ќе биде вечер без Kinsley , еден од најдобрите нивни играчи .. колку за инфо ..

Не предаде поради таа повреда што вие ја кажувавте. Го повреди бутниот мускул на спринт

Не предаде поради таа повреда што вие ја кажувавте. Го повреди бутниот мускул на спринт

нема веза , он си ја носе и старата повреда . Исто ко и Џоле со рамото после УС Опен ...

нема веза , он си ја носе и старата повреда . Исто ко и Џоле со рамото после УС Опен ...

Ако глеаш така секој тенисер и спортист си носи стара повреда па нема да треба да уплаќаш на никој . Сакам да ти кажам не беше пресудна повредата на зглобот . Немаше тој проблем со тоа . Тргна нагло на една топка и сед фати за нога , го истегна мускулот

Ако глеаш така секој тенисер и спортист си носи стара повреда па нема да треба да уплаќаш на никој . Сакам да ти кажам не беше пресудна повредата на зглобот . Немаше тој проблем со тоа . Тргна нагло на една топка и сед фати за нога , го истегна мускулот

Епа баш треба да гледаш .. Сафина се пензионираше заради тоа , хронична повреда . Шарапова исто оваа сезона .. Шо мислеш ти ќе се повредиш и после 2 месеца ќе бидеш ко нов ?! Си зема данок и операцијата и повредата .. Не викам дека беше старата повреда прилина , викам дека и она си има влијание врз играта на спортистот ..

Ејјј овај коеф на Макаби од 2.15 и те како ми се игра.....

Ејјј овај коеф на Макаби од 2.15 и те како ми се игра.....
добар е коеф али тешка ке биде таа и мене натаму ме врти ке вида во кладилница
ке го изиграм ова
Лопез 1
ЦСКА 2
Велез 1
Монпеље 1 со хенд
Бразил 2&3+
--- надополнето: Nov 10, 2011 5:31 PM ---
Илиевски игра во Ефес пазете се против македонец не се игра :)
макар и паркет да бриши или трева да коси по терениве

бразил е со втор состав , пола се дебитанти , Габон со прв состав играт дома на нов стадион од 40.000 капацитет ( на овој стадион ќе се игра финалето од Афричкио Куп на нациите , на кој габон е домаќин ).

Шо знам мене ме влече накај 0-2 @ 2.10 ..

Илиевски игра во Ефес пазете се против македонец не се игра :)
Мислеш повеке седе на клупа одколку шо е на терен али нема везе ае ке те послушам па нема да ја одиграам 2ка :)

Бразил Кец у Два ке га пробам и 7 +...за по 30 со уште 2-3 тениси да има услов :D.. дајте за утре нешто предлог има бараж за европско...

Епа баш треба да гледаш .. Сафина се пензионираше заради тоа , хронична повреда . Шарапова исто оваа сезона .. Шо мислеш ти ќе се повредиш и после 2 месеца ќе бидеш ко нов ?! Си зема данок и операцијата и повредата .. Не викам дека беше старата повреда прилина , викам дека и она си има влијание врз играта на спортистот ..
Шарапова се пензионираше?

бразил е со втор состав , пола се дебитанти , Габон со прв состав играт дома на нов стадион од 40.000 капацитет ( на овој стадион ќе се игра финалето од Афричкио Куп на нациите , на кој габон е домаќин ).

Шо знам мене ме влече накај 0-2 @ 2.10 ..
aj ako sakas daj mi gi sostavite da procenam dal da ja pisam

Шарапова се пензионираше?

не Шарапова се откажа од финалниот турнир во Истамбул поради повреда шо ја влече вече неколку сезони , зато и игра топло-ладно ...
Сафина се пензионираше.
--- надополнето: Nov 10, 2011 5:45 PM ---
aj ako sakas daj mi gi sostavite da procenam dal da ja pisam

GABON

1297_48x48.jpg

Ovono

Moundounga, E. Manga, B. Apanga, Ambouroet
Poko Biyogho, Moubamba, Zita,
Mouloungui, Cousin, Aubameyang

BRAZIL

209_48x48.jpg
Neto