- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
WTF?ubavo e toa shto si sreken i shto se cuvstvuvash taka kako shto se cuvstvuvash...
dali razmisli za posledicite?
mozebi treba da razmisluvash za toa dali da i kazesh na tvojata sopruga, najiskreno za se ona shto go pravish i za se ona shto go cuvstvuvash, bez da ja obvinvash, ama da i dadesh do znaenje deka taa ne e ona shto tebe ti treba
spored mene neverstvoto ne treba da ti nabiva griza na sovest, jas gi pocituvam lugeto koi gi zanemaruvaat principite poradi ljubov, zatoa shto samo taa e najvazna...
mozebi navistina ke pomislish deka clenovite od forumot imaat pravo koga te osuduvaat poradi ova, ama samo spomni si deka tvojata licna sreka za tebe e najbitna i treba da rabotish na toa... tvojata sopruga imala shansa... taa tvrdi deka nema problem, ama samo spored nejze e taka, voopshto ne se stavila na tvoe mesto i ne razmisluvala dali te povreduva... taka da zoshto sega ti da se zrtvuvash sebe? poradi principi? poradi moralni vrednosti?
samo treba svesno da razmislish za posledicite, zatoa shto veruvaj deka ke gi ima... moj sovet- misli malku i za deteto, ova nema da bide lesno za nego
Најважен си ти самиот до моментот кога не добиеш дете, а кога ќе добиеш дете, детето е најважно од се.
И да, треба да има грижа на совест, се осуди да ја проверува сопругата со цел да и најде швалер па да си ја олесни совеста ама испадна дека жената немала швалери, штета.
Човек се бори за љубов и треба да изневерува? Што не ќе прочитам, бреее. Јас не оправдувам неверство, ако си толку способен да изневеруваш тогаш биди способен до крај па разведисе и бори се за љубовта, а не вака на две столици. Не е фер кон жената и детето.