Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Да тепаше Билбао со 6-10 разлика 250 евра , ама ништо нПрегледај го приврзокот 35912 е бидна

последните 3 минути кош не дадоа им направија серија 12-0 тоа е тоа и јас паднав на нив за убава сума..за денеска ја уплаќам Швајцарија младите од рано ако тргне после ќе врзувам тенис со кошарки.

Што викате за :
Сепи - Тсонга 1 ???
Ферер - Долгополов 2 ???

Некој што прати тенис да даде мислење ?
Долгополов ми се чини Г+ ке биде .. али може и да тепа... Ферер уморен е веќе 3 недели по ред стига до завршниците на турнирите..уморен е, може Долгополов 2ка да се одигра,али на посигурно мислам Г+.
--- надополнето: Nov 10, 2011 10:19 AM ---
Ефес пислен кец .. @1.75 а? :)

Фиш-Монако-2 2.2 коеф
Да пробаме 2ка,Фиш сигурен за Лондон бидејки Типсаревич загуби од бердих со тоа ги изгуби и шансите за пласман за Лондон....Фиш со ситна повреда и мислам дека нема да форсира со Монако денеска за тоа му давам предоност на Монако а и у добра форма е,финале у Валенсија играше....
Сепи-Цонга 2 1.2 коеф
15 евра уплата како за почеток на дено.....:)

1. Ефес Пилсен - Макаби 2 хендикеп +3,5 @1.80 -1000ден.
2. Ефес Пилсен - Макаби тотал помалку 157,5 @1.90 1000ден

3.Партизан Реал 2 1.4
Шарлроа Милан 2 1.5
@2.1 1000 ден

4.Барса - Сеина помалку 148,5 @1.90 1000 ден

5.Пао - ЦСКА помалку 149,5 @1,90 1000 ден

6.Федерер - Гасеке повеќе од 20.5 гемови @1.77 1000 ден

Анадолу Ефес - Макаби 1 1.70
Жалгирис - Бросе 1 1.35

Барса - Сиена +8 2 1.90

Анадолу Ефес - Макаби 1 1.70
Жалгирис - Бросе 1 1.35

ПАО - Сиена +8 2 1.90

Џокович
Фиш
Цонга
Роже
Украина 19
Швицарска 19

Упалтено 130 добивка околу 800 не видов точно

Фала им на кладилнциве што во живо на Џокович дадоа 2.15 за конечен и за хендикеп гемови беше 0.5 после првиот сет сега со нивни пари се игра подобро :)

Милано - 2 (1.50)
Франција У21 - 1 (1.30)
Монако - 2 (2.20)

за сингл од тенис
Монако 2 - Фиш има мала повреда не е влезен во ритам Монако може да има проблеми со замор а и го тепа вчера Симон кој беше условно домакин + годинава играа меѓу себе тепа монако за коефициентов вреди да се ризикува
Лопез -2
Иснер мислам ке губи од истите причини како и Фиш
меѓутоа овој Лопез е малку незгоден и неконстантен тоа ме плаши искрено поубеден сум дека ке тепа Монако отколку Лопез ако влезе првоив сингл ке го пучтам и овој
ЦСКА 2 онака мислам дека се подобри од Панатинаикос и ке ја играм со Хендикеп случајно да не тепаат Грциве со 1 раз или да ми заврши нерешено
--- надополнето: Nov 10, 2011 1:39 PM ---
Фала им на кладилнциве што во живо на Џокович дадоа 2.15 за конечен и за хендикеп гемови беше 0.5 после првиот сет сега со нивни пари се игра подобро :)

Милано - 2 (1.50)
Франција У21 - 1 (1.30)
Монако - 2 (2.20)
и ја го стегнав ама за некако не е на ниво Џокович ке го бркам да губит не знам како вкрстуваат не верувам дека ке го зема турниров ако не 1/4 во 1/2 ке го бркам еве сае видов со Цонга ке вкрсти ако тепа се надевам ке го рокнам да губит па шо ке бидит ке бидит

за сингл од тенис
Монако 2 - Фиш има мала повреда не е влезен во ритам Монако може да има проблеми со замор а и го тепа вчера Симон кој беше условно домакин + годинава играа меѓу себе тепа монако за коефициентов вреди да се ризикува
Лопез -2
Иснер мислам ке губи од истите причини како и Фиш
меѓутоа овој Лопез е малку незгоден и неконстантен тоа ме плаши искрено поубеден сум дека ке тепа Монако отколку Лопез ако влезе првоив сингл ке го пучтам и овој
ЦСКА 2 онака мислам дека се подобри од Панатинаикос и ке ја играм со Хендикеп случајно да не тепаат Грциве со 1 раз или да ми заврши нерешено
--- надополнето: Nov 10, 2011 1:39 PM ---

и ја го стегнав ама за некако не е на ниво Џокович ке го бркам да губит не знам како вкрстуваат не верувам дека ке го зема турниров ако не 1/4 во 1/2 ке го бркам еве сае видов со Цонга ке вкрсти ако тепа се надевам ке го рокнам да губит па шо ке бидит ке бидит

Во вториот сет после 2-2 играше добро но и Троицки беше многу изморен претрча многу спринтови знаев дека ќе падне понатаму убава квота беше и затоа го играв.Еве и Швајцарија тепаше ја имав и сингл и врзано за вечер па ќе видиме понатаму.
Монако е во животна форма и јас верувам дека може да тепа со Фиш,но Иснер ми мириса на 2ка дека ќе тепа на оваа екстра брза подлога многу е тешко дури и неверојатно да му направиш брејк или 2ка или + гемови.

Ако тепа Цонга ќе ги чекам уште Роже и Фиш ама ми праите бедови сеа со овој Фиш бе буљаши едни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom