Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дон Андрес лејдис енд џентлменс.....

РАФИЊААААА ВЛЕЗЕЕЕ :vozbud:
--- надополнето: Nov 9, 2011 10:38 PM ---
ПИНТОООО мајсторееее

НЕ знам како се одвива натпреварот, ама со овој тим што е во игра и не е 0 - 1 којзнае каков резултат.

НЕ знам како се одвива натпреварот, ама со овој тим што е во игра и не е 0 - 1 којзнае каков резултат.
Очајно, да извадеше Пеп послаб тим, ќе беше комедии.
Никаква поврзаност, ко прпат да играат заедно... Шанси само со удари од далечина.
Препознатливи акции, брзи додавања пред шеснаесетник, топки преку одбраната во фор... нема.

За третолигаш праиме муабет, лига подолу од Барса Б.

Досаден натпревар за гледање,победа од 0:1 со одличниот гол на Иниеста кон крајот на првиот дел,некаде 40 минута.. во вториот дел имавме уште 1-2 шанси да постигнеме гол,и тие имаа една шанса на крајот за да изедначат,но Пинто одлично одбрани,и тоа е се што може да се одвои за овој меч..се на се досаден меч за гледање..

pinto povtorno napravil ista glupost kako lani na natprevarot so kopenhagen vo LS :)
koga bile vo napad domakinite toj svirnal i ovoj normalno zastanal :D
Абе остај то, каква парада имаше, јас озбилно ја видов топката в гол, ама Пинто ме демантираше. Иначе не создававме некако добри шанси

гледам на фејсбук дркаат оти само 1-0 сме извадиле :tapp:
а па и задридисти најдеа да се смеат кога еден алкоркон ги згази :pos:

Да. Природна позиција му е средината, ама по потреба игра секаде каде што има празнина. :D
Кога не го бива за прв тим, че игра секаде, а не како брат му да замини во сите тимој, да си ја еби кариерата

Голманот на Хоспиталет имал утакмица свог живота.
На неколку пати домашните навивачи(помалку души на стадион од прва мак лига) скандираа 'Мадрид, мадрид'. Епа, дечки, сакале нејќеле, сами си пресудивте. На реваншот без 5 гола не ве пуштаме да се вратите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom