LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
ja на Билбао падна ... цело време водство , 4/4 крах ... умрени кучиња ...
I mene Bilbao me padna, u zadnja cetvrtina gi otepaa :/ja на Билбао падна ... цело време водство , 4/4 крах ... умрени кучиња ...
ili ne si go zacuval na desktop ili ne si go zacuval voopsto. nemis primetano,a mislis deka ti e zacuvan, mi se slucilo nogo pati. ako pamtis kako go zacuva fajlot, pod koe ime, odi vo start - search i pisi neka go najdeЈас фанах...
Канту под 146.5
Проком под 145.5
Уникаха над 152
Билбао под 153.5
со 10 евра 133 добитен али јбг напраам Prt Scr стаам у пеинт исечам тај дело шо не сакам да се гледа зачувам го на десктопо и ко идам да го прикачам тука на форум нема ја сликата на десктопо шо е проблемо не знам ако некој знае шо да праам нека каже...
Фала,да да грешка сам напраилili ne si go zacuval na desktop ili ne si go zacuval voopsto. nemis primetano,a mislis deka ti e zacuvan, mi se slucilo nogo pati. ako pamtis kako go zacuva fajlot, pod koe ime, odi vo start - search i pisi neka go najde
i so zdravje da si gi umnozis parite uste po 10 pati po tolku
и да си направиш фб да та убацме во груптаФала,да да грешка сам напраил
--- надополнето: Nov 9, 2011 10:12 PM ---
Прегледај го приврзокот 35910
Ок Фала...Нема шанси Цонга да изгубе од Сепи...
како напредувате на фб,има ли анализи,активни ли сте....и да си направиш фб да та убацме во групта
Вака Швајцарија е далеку подобра од нас Имавме неколку подготвителни изгубивме од босна 3-0 и една 0-0 ја тепавме Албанија 2-0 и од Романија го примивме и тоа добри 7-0 па втората ни ја пуштија да тепаме 2-1 се на се за 2 коеф се исплака јас ке ја рокамhttp://www.soccerway.com/teams/macedonia-fyr/macedonia-fyr-under-19/А што мислите за млади до 19 квалификации , Македонија - Швајцарија , за 2 е 2 коефициент на бет365 , ваљда толку е и во кладилница ?
Инфо некое за оваа од младиве или за било која друга
Бато ги одвали, браво!Јас фанах...
Канту под 146.5
Проком под 145.5
Уникаха над 152
Билбао под 153.5
со 10 евра 133 добитен али јбг напраам Prt Scr стаам у пеинт исечам тај дело шо не сакам да се гледа зачувам го на десктопо и ко идам да го прикачам тука на форум нема ја сликата на десктопо шо е проблемо не знам ако некој знае шо да праам нека каже...
И 1 слободно промашил .... [/quote][quote="vac 13, post: 4547263"Друг сингл промашив,го играв Омер Онан од Фенербахче 8.5 + ,тој 8 поена дава точно@@@