LaChupacabraLoca
jedi master
- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 5.063
Може клецал и го клецале истовременоНе велам не, ама према појавава клецал и плачел
Може клецал и го клецале истовременоНе велам не, ама према појавава клецал и плачел
А темава е во чда...citam i se cudam so narod zivee u ovaa nasa drzava.
abe vie ne ste normalni .
coveko e ubedlivo najsmireniot i megu podobrite politicari vo nasata zemja,za mene licno eden od moznite idni kandidati za presedatel ili premier na makedonija.
како ќе се отрујаш така,уште мала си..можи татко ти е чоекотЛеле ќе се отрујам
или подвиткан или гарант ваковЧим овој бил оваков, можам да замислам каква била Гоца како матурантка. Со подвиткан мустаќ
Чувал господ... пу пу...citam i se cudam so narod zivee u ovaa nasa drzava.
coveko e ubedlivo najsmireniot i megu podobrite politicari vo nasata zemja,za mene licno eden od moznite idni kandidati za presedatel ili premier na makedonija.
pa bi trebalo vie jugonostalgicarite da go znaete koj e toa na slikataЧувал господ... пу пу...
Инаку, чива слика држи овде?
Me заболе што е најсмирениот, и запони нема добри политичариcitam i se cudam so narod zivee u ovaa nasa drzava.
Или го ставале у friend zone па го глеале само како се дружи со нив.Сигурно другарки му биле, заедно повикувале духови и поставувале љубавни прашања...
тупурко?Чувал господ... пу пу...
Инаку, чива слика држи овде?
Кои тоа “ние“ југоносталгичарите...? Од каде таков епитет врз мене падна?pa bi trebalo vie jugonostalgicarite da go znaete koj e toa na slikata
Што толку те фасцинира бе човек ????? Му нацртал мустаќи и нацртал свастика ???? Аман !Кои тоа “ние“ југоносталгичарите...? Од каде таков епитет врз мене падна?
Сериозно, кој е? Да не е Тито маскиран со мустаќи?
И зошто свастика на сликата?
Тогаш веројатно ќе ги омажи/ожени сите стари моми и ергени. Тони ти е еден од политичарите со најмногу сменети ставови откако ја започна политичката кариера, а ко што гледам и физички се модифицирал од крајност во крајност.citam i se cudam so narod zivee u ovaa nasa drzava.
А, бил анархист?Што толку те фасцинира бе човек ????? Му нацртал мустаќи и нацртал свастика ???? Аман !
Треба да бил...А, бил анархист?