Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Ова е арената мoже да се игра 5+1,ама 2500 е термин:icon_lol:Реков така да изиграме еднаш,да видиме какво е чуството:D
Малата сала е за 4+1,тоа е терен за кошарка и е помала околу 10м од терен за ракомет(мал фудбал).
Другари, сега е малку доцна да се мисли за друга локација. Утре и така се игра, нема време денес да се менува во 5 до 12. Тоа може да го направиме од петок до недела или понеделник најкасно, векје во Вторник трбеа да се собираме за терминот, кој е тој е.
Инаку и мене лично ми е касно терминот ама прво би советувал да најдеме друг па после да го откажеме. Откако ке се најдат повекје од 12 души за нов термин и термин пред се тогаш да го откажеме овој. Не вреди дружбата и расположението кое го имате да се расипува.
Прошлата утакмица ме изненади пријатно, не очекував таква борбеност и квалитет пред се кај двете екипи. Јас се пријавив за лефтерно играње ама испадна уште подобро. Иначе такво клоцање не сум добил уште одамна ;). Али може да му се случи баш на секого така да ич не се лутам.
Се надевам се гледаме утре.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Другари, сега е малку доцна да се мисли за друга локација. Утре и така се игра, нема време денес да се менува во 5 до 12. Тоа може да го направиме од петок до недела или понеделник најкасно, векје во Вторник трбеа да се собираме за терминот, кој е тој е.
Инаку и мене лично ми е касно терминот ама прво би советувал да најдеме друг па после да го откажеме. Откако ке се најдат повекје од 12 души за нов термин и термин пред се тогаш да го откажеме овој. Не вреди дружбата и расположението кое го имате да се расипува.
Прошлата утакмица ме изненади пријатно, не очекував таква борбеност и квалитет пред се кај двете екипи. Јас се пријавив за лефтерно играње ама испадна уште подобро. Иначе такво клоцање не сум добил уште одамна ;). Али може да му се случи баш на секого така да ич не се лутам.
Се надевам се гледаме утре.
Играчи има,сала/термин треба да се најде!!Ама ај прво утре утакмицата да ја изиграме па ќе видиме за друго :)

Пс.Урбан кај и да е,се очекува да пише... :pos:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ако сте за од следниот Четврток за во Расадник може да резервирам за таму...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Урбан чекам на тебе, ако доаѓаш ке дојдам, ке ризикуем пак влечкање до ниедно време. :)

G

_Ghost_

Гостин
Урбан чекам на тебе, ако доаѓаш ке дојдам, ке ризикуем пак влечкање до ниедно време. :)
Урбан нема да доаѓа, ногата не му била заздравена.
Ај бе ти ако си во можност дојди, да се одмаздиме, и така сега и тие не се во најјак состав.:)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Урбан нема да доаѓа, ногата не му била заздравена.
Ај бе ти ако си во можност дојди, да се одмаздиме, и така сега и тие не се во најјак состав.:)
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен ??(?--> mean yes :D)
6. ?
Ни фали уште еден.Сигурно Урбан неможе да игра? :/

G

_Ghost_

Гостин
Ајде фудбалери, сега ви е шансата.
Тој што ќе се пријави и ќе се покаже како добар фудбалер, го добива првотимскиот статус на местото од Acid.:icon_lol:
Ако ме нема, баниран сум:pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
1._Ghost_
2.Инзаги
3.Сајбер
4.Саета Рубиа
5.Шурикен ??(?--> mean yes :D)
6. ?
Ни фали уште еден.Сигурно Урбан неможе да игра? :/
Ај ке прашам утре едно другарче од школо исто е член на кгн. Ке потврдам утре попладне најкасно.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Како што тргнала работава, службено ќе ви ја земеме :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Levak рече ке игра ако фали човек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop