Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Или пак го фатил некој што навива за Ливерпул :pos::pos::pos::pos:

^ Болтон цел тим, а и КПР, ВБА и Стоук се тука негде. :)

Сељак -_- дај нека се истреби во Аргентина некаде....

Сега па вели во Англија сакал да остане

Kenny Dalglish has improved LFC's League, FA Cup & European results by just 6.8% on the Roy Hodgson era, despite spending £91.85m more. LFC under Dalglish (PL, FA and EL): Played 33, won 16, drawn 9, lost 8. 1.73 Hodgson: Played 29, won 13, drawn 8, lost 8. And let's face it, Hodgson was utter dogshit. What's a bit better than utter dogshit?

:icon_lol:

Овие дебилни статистики не можат да пресметаат од каде дојде најголем процент од парите?
Да ги потсетам... мислам дека се викаше Торес.
па така, кога веќе се пресметуват вакви инфалнтилни статистики, нека прикажат колку пари беа донесени во тимот од продажба на првотимци.

Потајно сака да се врати во Манчестер Јунајтед :sneaky:
Да да.....Јунајтед :sneaky: само ќе ми простите не можам да го најдам оној ликот од rage за да ја доловам ситуацијата :D
--- надополнето: Nov 7, 2011 10:57 PM ---
Овие дебилни статистики не можат да пресметаат од каде дојде најголем процент од парите?
Да ги потсетам... мислам дека се викаше Торес.
па така, кога веќе се пресметуват вакви инфалнтилни статистики, нека прикажат колку пари беа донесени во тимот од продажба на првотимци.
Да....друга работа - повеќе од победите Рој ги оствари во ЕЛ против Работнички,Трабзон,Стеауа итн. Овој Ливерпул е многу подобар од оној лани само и конкуренцијата е подобра. А и реализацијата ни е катастрофална. Кога малку би се средиле нашиве одма би се видела разликата

Ако му понудат Арселан, Челзи или Ливерпул јас мислам дека ќе остане во во Англија во друг тим во Англија нема шанса да оди ако никој од тие томови не го земат ќе си замине од Англија можеби ќе оди во Баер Минхен или Јувентус

--- надополнето: Nov 8, 2011 10:58 AM ---
315533_283219388384738_135649233141755_873828_562423613_n.jpg

Like a boss ! :cool:

Прашањето на Џену сепак не беше објавено. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom