TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
од 01.10.2010 напредните дигитални сервиси и HDTV се достапни и на Toтал ТВ Maкедонија. Вашите омилени канали гледaјте ги во HD квалитет !!!

Иначе ги има и спортклуб и премиер лига има.
Ама ги нема сите мак канали.
Цената на тој цел пакет е 535 ден

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.245
Moze da mi kaze nekoj kolku vreme od prilika se ceka da ti go priklucat doma od koga ke naracash "total tv" i kako vi se dopagja uslugata? Kvalitetot na slikata ? Programite?

fala odnapred

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Moze da mi kaze nekoj kolku vreme od prilika se ceka da ti go priklucat doma od koga ke naracash "total tv" i kako vi se dopagja uslugata? Kvalitetot na slikata ? Programite?

fala odnapred
одиш кај овластен дистрибутер,правиш договор добиваш картица изнајмуваш или купуваш ресивер и гледаш тв,нормално преку сателит...досега не сум имал никакви проблеми,имаш околу 80 програми,сликата е топ(дигитална)...имаш Премиер Лига,Пинк програмите се сите отворени,само што ги нема сите македонски програми...

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.245
одиш кај овластен дистрибутер,правиш договор добиваш картица изнајмуваш или купуваш ресивер и гледаш тв,нормално преку сателит...досега не сум имал никакви проблеми,имаш околу 80 програми,сликата е топ(дигитална)...имаш Премиер Лига,Пинк програмите се сите отворени,само што ги нема сите македонски програми...

Fala za informacijata.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
од 01.10.2010 напредните дигитални сервиси и HDTV се достапни и на Toтал ТВ Maкедонија. Вашите омилени канали гледaјте ги во HD квалитет !!!

Иначе ги има и спортклуб и премиер лига има.
Ама ги нема сите мак канали.
Цената на тој цел пакет е 535 ден
од позначајните ги нема само А1 и А2 и Телма, ама нешто се шушка дека и тие треба да бидат у понудата... мада тие ич не ми се битни..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
имам dreambox ресивер и да ми казете од каде да набавам тотал тв картица и колку пари е.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
имам dreambox ресивер и да ми казете од каде да набавам тотал тв картица и колку пари е.
само немој ни случајно во dreambox да ја ставаш,ќе се стопи како мраз на сонце..новите картички на ТТВ работат на 3,6 волта а старите на 5,1 волт...
иначе годишна претплата е околу 6 000 денари

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
само немој ни случајно во dreambox да ја ставаш,ќе се стопи како мраз на сонце..новите картички на ТТВ работат на 3,6 волта а старите на 5,1 волт...
иначе годишна претплата е околу 6 000 денари
хехе така е една ми се стопи, во непуна секунда :pos2:
кога човек нечита ке има и грешки , после го однесов ДМ за 5минути ми го прелеми на 3,6волти, па сега цепа тотал .

Член од
2 ноември 2009
Мислења
126
Поени од реакции
49
од позначајните ги нема само А1 и А2 и Телма, ама нешто се шушка дека и тие треба да бидат у понудата.....
Која е веројатноста овие канали да влезат во пакетот(Тотал тв).сега има доволно капацитет на сателитот со заминувањето на Бугарскиот пакет од 16 исток.
Што друго се шушка,дали други македонски канали да одат на сателит??????
Прашувам оти јас од Лондон ми недостига А1 и А2 (преку Зулуто е невозможно да се гледа.Серверот им е со премал капацитет.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Со цел да се зголеми капацитетот и да се подобри квалитетот на нашите услуги кон корисниците, во следниот период планираме префрлање на емитување на услугата на Тотал ТВ на новиот сателит. Планираната промена на сателитот ќе се случи во текот на ноќта 08/09.11.2011 (вторник на среда).

http://www.totaltv.tv/Vesti/1329/Priem+na+signalot+preku+noviot+satelit.shtml

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.100
Од 9 ноември корисниците на Тотал ТВ ексклузивно можат да гледаат еден од највозбудливите
спортски канали - Fight Channel!

Fight Channel има ексклузивнен договор со американскиот боречки шампионат The Ultimate Fighting Championship (UFC) и во живо пренесува настани во 135 земји во светот, на 21 јазиk, во скоро 600 милиони домаќинства.
Бокс, кик бокс, борбите во слободен стил и сите останати боречки вештини можете да ги следите на овој канал, единствен во Европа по својата драматична содржина. Следете ги преносите на крвавите и реалните пресметки на престижните боречки организации UFC, Strikeforce, Pride, K-1, Fight Code, WFC и други.
Освен светските настани, Fight Channel низ својата информативна програма ја промовира домашната и регионалната борачка сцена. Со вртоглавиот раст на популарноста на боречките спортови, а посебно на жестоката борба во слободен стил.
Fight Channel е дефинитивно спортскиот канал на иднината.
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:15 AM ---
евего распоредот на канали
http://www.totaltv.tv/Ponuda/611/Raspored na kanali.shtml/nav_start=0
ме интересира онака чисто информативно дали освен тој распоред на канали што го има може и плус нешто друго да гледаш ?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
--- надополнето: Nov 8, 2011 10:15 AM ---
евего распоредот на канали
http://www.totaltv.tv/Ponuda/611/Raspored na kanali.shtml/nav_start=0
ме интересира онака чисто информативно дали освен тој распоред на канали што го има може и плус нешто друго да гледаш ?
а што би сакал да гледаш уште,зарем ти е мала понудава?

Kajgana Shop

На врв Bottom