Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Другар 30 фрема + FPS? no thanks. За другите работи убаво овјаснив горе....
/Thread.
Со колку фрејма ја играш бателфилд ? И дали воошто можеш да ја играш на ултра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар 30 фрема + FPS? no thanks. За другите работи убаво овјаснив горе....
/Thread.
Тоа пак не го менува фактот дека играш на ФАКИНГ КОНЗОЛА со ФАКИНГ ЏОЈСТИК!Вака си купуваш конзола, и бате АМА ИЧ СЕ НЕ ЗАМАРАШ 10 години. Играш СЕ, играш на МАКСИМУМ.
Другар 30 фрема + FPS? no thanks. За другите работи убаво овјаснив горе, немам намера да се повторувам. Ај вака за тебе едно прашање, кратко и јасно.
Дали е подобро да се играат игри на PC или на конзола? и немој да ми спомнуваш дека не се замараш и не даваш пари и слично ти кажав дека постојат луѓе кои можат да си дозволат да пават абгрејди и истиото им преставува хоби. Е сега, одговори која платформа нуди подобар - пореален gameplay и е генерално подобро искуство?
Со 40-50 просек, све на Ultra, 1920x1200 2XMSAA,.....Catalyst Ai = High quallity во драјвери, што значи убадливо највисок сетинг што може.
BF3 Console, = 30 fps.
Mе разбираш добро, одговори, дали е подобро да играш на конзола или на моќна конфигурација? и некој 24/30 инчен монитор.
Ок, отидов да гледам The walking dead, фала ти што остана коректен до крај во текот на целата дискусија иако не се согласуваме, поздрав![]()
, секој си има свој вкус.Оди сега легни си покриј се и заспиј и утре сабајле кога ќе се разбудиш замоли ги на твоите родители за нова година наместо пакетче да ти купат конзола за да ги осетиш игрите во вистинско светло и за конечно да почнеш да живееш во хармонија со луѓето кои што имаат конзоли.Оти очигледно е дека нема да престанеш да се расправаш да кукаш и да се жалиш како жена се додека не добиеш и ти една.Ок, отидов да гледам The walking dead, фала ти што остана коректен до крај во текот на целата дискусија иако не се согласуваме, поздрав![]()

Па тоа беше правилно детство период коj за жал брзо ми помина, а некој гледам дека сеуште заглавил таму и никако не сака да излезе.Направи услуга на форумов и на себе си, и не се бламирај повеќе со вакви постови, поклончињата и пакетчињата за нова година како и дедо мраз ги задржи га себе, затоа што очигледно е дека играле голем дел во твоето детство, па затоа сега вакви бисери читаме![]()

Другар 30 фрема + FPS? no thanks. За другите работи убаво овјаснив горе, немам намера да се повторувам. Ај вака за тебе едно прашање, кратко и јасно.
Дали е подобро да се играат игри на PC или на конзола? и немој да ми спомнуваш дека не се замараш и не даваш пари и слично ти кажав дека постојат луѓе кои можат да си дозволат да пават абгрејди и истиото им преставува хоби. Е сега, одговори која платформа нуди подобар - пореален gameplay и е генерално подобро искуство?
Тоа пак не го менува фактот дека играш на ФАКИНГ КОНЗОЛА со ФАКИНГ ЏОЈСТИК!
Ако збориме за FPS - нема логика FPS да е подобро на конзола, очигледно е зошто. Тркање, спорт, 3rd person, некако поминува ај, али FPS - никако. Башка да давам 20 иљади за конзола за да играм фудбал или да возам гранд туризмо или за ексклузивите не бива. PC си е PC.fan boys fan boys, watchugonna do when they come for you.
дечко те иам читано на повеке теми и можам да заклучам ти си фанбој на пц и на интел вероватно пошто нешто друго не си пробал пошто немаш можности вероватно, јас имам пц 10 години и конзоли паралелно и на конзола е 100 пати подобро
--- надополнето: Nov 8, 2011 12:53 PM ---