Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја па и на Њукасл имало фанови :) Браво браво :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Pred vas ke bideme ovaa sezona 100% taka da podobro da si traes oti Newcastle e klub so tradicija i edni od najdobrite navivaci vo Anglija ama ti ocigledno od vcera prates fudbal pa ne go znaes toa
Го знае како не. И Арсенал е клуб со традиција нели Факе? :coffee:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Ne rekov deka Arsenal e klub bez tradicija samo neka se seti deka vo Newcastle igrase najdobriot strelec vo Anglija Sheraer, toj za Newcastle ima postignato 206 golovi
Добро братко знаеме ама тој нити ве нападна нити ве исмеа туку констатираше дека и кај вас имаше фанови. Реално не ве има многу низ државава

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Добро братко знаеме ама тој нити ве нападна нити ве исмеа туку констатираше дека и кај вас имаше фанови. Реално не ве има многу низ државава
E da malku sme ama i jas ne go napdnav samo se odbraniv inaku navivam cel moj zivot za niv i vo treta liga da igraa za niv sum sto da pravam ednostavno gi obozavam

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Па што сакаш кога сите навиваат за Челзи откако дојде Абрамович, или за Арсенал од времето кога немаа пораз итн итн, како скоро сите кај мене у маало, а пред тоа не знаеле дали фудбалската топка е тркалезна или триаголна, ама важно се стручњаци најголеми сега и после ќе ми пишат некој ретардиран пост како на Факе „еј и Њукасл има фанови“. Сега Манчестер Сити е во мода! :D

ПС
Во претходниот пост праша за Ба. Откако дојде кај нас, му почнаа постите за Рамазам, беше тотално ван форма, не јадеше ни пиеше цел ден и гол не даде. Ама сега е супер, најдобар стрелец ни е, мислам дека може годинава во топ5 во Премиер да заврши.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Па што сакаш кога сите навиваат за Челзи откако дојде Абрамович, или за Арсенал од времето кога немаа пораз итн итн, како скоро сите кај мене у маало, а пред тоа не знаеле дали фудбалската топка е тркалезна или триаголна, ама важно се стручњаци најголеми сега и после ќе ми пишат некој ретардиран пост како на Факе „еј и Њукасл има фанови“. Сега Манчестер Сити е во мода! :D

ПС
Во претходниот пост праша за Ба. Откако дојде кај нас, му почнаа постите за Рамазам, беше тотално ван форма, не јадеше ни пиеше цел ден и гол не даде. Ама сега е супер, најдобар стрелец ни е, мислам дека може годинава во топ5 во Премиер да заврши.
Е тука си во право. И ние не сме премногу ама пак...колку толку не има. Море салам не има :pos:
Инаку прашував за Бест. Пошто спомна дека ви треба нов напаѓач. Нели Бест беше сметан за заменик на Керол? Мене добар ми се гледаше толку ли е паднат?

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Е тука си во право. И ние не сме премногу ама пак...колку толку не има. Море салам не има :pos:
Инаку прашував за Бест. Пошто спомна дека ви треба нов напаѓач. Нели Бест беше сметан за заменик на Керол? Мене добар ми се гледаше толку ли е паднат?
Kaj moze da go zameni Carol mene ne mi se sviga kako igra ni fali igrac od tipot na Adebayor pa mozebi Krauc ili Bentner

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Да бе за Бест си прашал, грешка моја! :D
Види, дечкото го земавме за 500.000 од Ковентри, во Чемпионшип ни заврши работа, ама не е класа за во Премиер, крупен е, има техника, се гради добро, ама некако не е константен, ќе даде на една утакмица 2-3 гола и после го нема. најверојатно во јануари Модибо Маига од Сошо ќе го земеме, иако мене најголема и неостварена желба ми е Дефо да го видам во Њукасл, со Ба ќе бидат убиствен тандем. :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Kaj moze da go zameni Carol mene ne mi se sviga kako igra ni fali igrac od tipot na Adebayor pa mozebi Krauc ili Bentner
Какви Крауч и Бендтнер. Вас ви фали фали некоја машинка. Да беше дарежлив вашиот газда па да го лапневте Фалкао или некој сличен :)
--- надополнето: Nov 7, 2011 1:09 AM ---
Да бе за Бест си прашал, грешка моја! :D
Види, дечкото го земавме за 500.000 од Ковентри, во Чемпионшип ни заврши работа, ама не е класа за во Премиер, крупен е, има техника, се гради добро, ама некако не е константен, ќе даде на една утакмица 2-3 гола и после го нема. најверојатно во јануари Модибо Маига од Сошо ќе го земеме, иако мене најголема и неостварена желба ми е Дефо да го видам во Њукасл, со Ба ќе бидат убиствен тандем. :)
Јас па мислев дека Бест од школата ви потекнува
А што ќе ти е Дефо? Вие да можевте тогаш од Спарс - Бент да им го лапните. А за сега кажав само не му се троши на газдата ваш

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Какви Крауч и Бендтнер. Вас ви фали фали некоја машинка. Да беше дарежлив вашиот газда па да го лапневте Фалкао или некој сличен :)
--- надополнето: Nov 7, 2011 1:09 AM ---

Јас па мислев дека Бест од школата ви потекнува
А што ќе ти е Дефо? Вие да можевте тогаш од Спарс - Бент да им го лапните. А за сега кажав само не му се троши на газдата ваш
Еееееех, Бент, убав сон е тоа, ама скап е за дебелиот Ешли. Или пак кога излезе шпекулација за Агбонлахор, кога имаше некои проблеми со управата на Вила... :drk: Ама ништо. :confused:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Да си си го земевте Кевин Гамерио на лето како што се шпекулираше каков тандем ќе беа со Ба

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Да си си го земевте Кевин Гамерио на лето како што се шпекулираше каков тандем ќе беа со Ба
Точно, најубаво ќе беше Гамеиро да го земеме, се преговараше со него, ама после во трката се вклучи Валенсија и тој сакаше да игра за клуб кој настапува во ЛШ, ама на крај замина во ПСЖ и сега растура таму, најдобар стрелец е моментално во Франција.

Kajgana Shop

На врв Bottom