S
Sheldon Cooper
Гостин
тогаш нема што да се протестира, уставното име нема да се промени...Првиот пост се кажува.
тогаш нема што да се протестира, уставното име нема да се промени...Првиот пост се кажува.
Се додека се преговара немам доказ дека нема да се промени името на Република Македонија.тогаш нема што да се протестира, уставното име нема да се промени...
Ако сакаш одма можеш ти во европа,ќе си извадиш бугарски пасош и пат под нозе.За час си европќанин со тапија.Еве,да ти олеснам да не губиш време прекрстувајќи не.колку јас ке успеам толку и патриотите ке успеат,не гледам нешто повеке во тие така наречени патриоти.....што имаат тие повеке....ништо
Фала за информацијата.Народе место да ебите и варите на интернет имате шанса на 8 септември на Груевски да му кажите дека не сакате промена на име и на целиот политички врв а и на сите кои целат кон промена.
Така ќе ве слушнат, така ќе ве видат.
Темата на форумов тука:
Протест против смена на името - Плоштад Македонија, 8 септември 12:00 ч
На Фејсбук тука
Видео
8ми септември помина без никаков протест затоа тој кој повика не беше сериозен, немаше никаква организација.Фала за информацијата.
Сите на плоштад на 8ми!
„Ова е спонтан револт во кој сериозни институции, како и образовани, популарни личности, спортски фигури и истакнати странски експерти го креваат својот глас. Тие ја кажуваат вистината што веќе никој не може да ја игнорира. Очигледно е дека кампањата ги става претставниците на ЕУ [кои се занимаваат со пристапувањето] во незавидна позиција“, рече за SETimes политичкиот аналитичар Димитар Мирчев.
http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/mk/features/setimes/features/2011/11/03/feature-03
НеИ бидна нешто на 8ми Ноември ?