Si ja igrav kec singl pak neka potcenuvaat si gazime dodeka e vaka dobro e samo loso primija gol na kraj na prvo poluvremeКладилнициве многу ги потценуваат Њукасл, 2.4 коефициент за кец, минатио пат 2.65 беше така нешто за да победат. Доста добар тим имаат и се најпријатно изненадување во Премиер лигата
Ми кочи нетот, сакав иначе да ја гледамТејлор што гол даде
Brat a ti da traes sigurno nema da primame kolku vie od Mancester cityхехе ќе ја видме сега наредните кола до каде е силата на Њукасал ако освојат некој бод тогаш може да размилуваат и за ЛШ
Со Шити и со Челзи за вас ќе навивам ега ич да не приматеBrat a ti da traes sigurno nema da primame kolku vie od Mancester city
I da primame Ba sigurno tri ke i dadeСо Шити и со Челзи за вас ќе навивам ега ич да не примате
Точно, следните натпревари ќе бидат многу тешки. Со Сити минатата година добро се држевме, иако требаше да останат со играч помалку по бруталниот старт на Де Јонг над Бен Арфа, на Јунајтед сме им вечни пациенти, иако и вие не сте во некоја форма во последно време. Со Челзи стандардно добро играме, па очекувам сос нив барем еден бод.хехе ќе ја видме сега наредните кола до каде е силата на Њукасал ако освојат некој бод тогаш може да размилуваат и за ЛШ
Каков топ 8 бре па овие 7 екипи што се моментално ќе бидат и први 7. Зошто да не одите и погоре ако ги издржите овие утакмици кажав и во темата за ПЛ ќе гледаме интересна сезона ( не дека сега не е ) Само ќе ви фали малку засилување во Јануари и комотно ќе се боритеТочно, следните натпревари ќе бидат многу тешки. Со Сити минатата година добро се држевме, иако требаше да останат со играч помалку по бруталниот старт на Де Јонг над Бен Арфа, на Јунајтед сме им вечни пациенти, иако и вие не сте во некоја форма во последно време. Со Челзи стандардно добро играме, па очекувам сос нив барем еден бод.
Сите што мислите дека ова со Њукасл е случајно, се лажете, не дека играта е најсјајна, ама не го пратите доволно клубот да знаете колку работи се променети и што се влијае на овие резултати. Играта не е најсајна, ама битно има резултати, порано игравме добро, ама немавме резултати. Плус, Пардју кажа дека по Нова Година тек се очекува вистинската игра и лице на Њукасл, да си добие препознатлива физиономија играта.
Кога сме кај ЛШ, НЕМА ТЕОРИЈА за тоа, јас би бил презадоволен со пласман меѓу први 8 годинава, дај Боже барем Лига Европа, ама чекор по чекор.
Фали еден напаѓач место Бест и еден централен дефанзивец за не дај Боже ако се повредат Колочини и Тејлор. Најверојатно прв пик за во напад, а цело лето се шпекулираше со него е Маига од Сошо. Средината си е одлична, полека и Бен Арфа се враќа, одрбаната одлична, Крул на голот е феномен, така да не очекува интересна сезона. Кој ќе трпи сега две недели пауза ради репрезентацииве!Каков топ 8 бре па овие 7 екипи што се моментално ќе бидат и први 7. Зошто да не одите и погоре ако ги издржите овие утакмици кажав и во темата за ПЛ ќе гледаме интересна сезона ( не дека сега не е ) Само ќе ви фали малку засилување во Јануари и комотно ќе се борите