Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
LIVERPOOOOOOOOOLLLLLLLL !!!!!!!!! Коај и да го играм ме обара -.- !!! ме вади од памет ова ццц....
dvata single pominaaeve nesto za start od mene
Charlton - Preston 1@ 1.7 ja igram single 7/10
MKD - Rochdale 1 @1.65
N Kaunti - Wicombe 1@1,65 ovie dve duble okolu 2.7
i uste eden single
Ispwich - Donkaster 2 @5 3/10
ovaa ja cekam cela nedela pa ja igram spored moe mislenje bez nekakvi dojavi ili slicno,ako saka nekoja neka prati, moe mislenje e deka minatata godina Donkaster im gi pusti bodovite na Ispwich,ako ne sum vo greska kolku sto se sekavam Donkaster bese soliden a Ispwich se macese eden del od prvenstvoto,dvete utakmici se izigraa vo period od 3 nedeli i prvata Ispwich - Donkaster bese 3;2 poluvreme 0:1, vtorata Donkaster - Ispwich 0:6 (0:3), godinava Donkaster e vo nezavidna situacija pa mislam e vreme za vrakanje na bodovi, ova e moeto viduvanje, koj saka neka prati, da ne ispadne deka nekogo go nasednav.
Па пиши ги и третпат да те турнат пакморе ова ливерпул ѓупска екипа и со норвич само та ме падна и сега пак
FT 5:1 IZZZZZZZIII $$$$$$$$$$$$$Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Leitner, Kehl - Kagawa, Götze, Großkreutz - Lewandowski
Wolfsburg: Benaglio - Ochs, Krygiakos, Russ, Schäfer - Josue, Träsch - Dejagah, Koo, Hasebe – Mandzukic
VfL have only picked up one point in their last four meetings with BVB and are the clear underdogs. "Dortmund are playing slightly better football than us at the moment and will probably control the game. We need to prepare for that," conceded Magath whose only concern is the fitness of top scorer Mario Mandzukic who has had a hand in over 56 per cent of their goals this season. "Before we can decide on Mario Mandzukic for Saturday, we'll have to see how training goes. We'll have to assess what condition he's in and how he's feeling but I do expect to have him available."
преземено од bundesliga.de
Шо ако не голови тука ? 3+ @ 1.55 , 4+ @ 2.40 , pp2+ @ 2.40
Ако Манџукич не игра , Волфсбург ќе немаат со што да нападнат , па добра опција може да биде и Дортмунд -1,5 @ 2.1
ти си позитивен лудакFT 5:1 IZZZZZZZIII $$$$$$$$$$$$$
Многу рано почнаа да ја вртатеве јас што уплатив:
Plymouth - 2
Empoli - 1
Roma - 2
Nimes - 3+
Lausann - Basel - 1 - 2 (мој тип)
коефицент : 388.25
Ти верувам на типовите , и бев многу близу да ја препишам од тебе Донкастер , ама Шкендија ме изнервира и си реков не препишувам од други денеска ,друго уплатив шо ми се моташе низ глава.Како и да е пак добитен .. Браво за Донкастер !!dvata single pominaa
Charlton 5:2
IPSWICH - DONKASTER 2:3 5 koef
ne veruvam deka nekoj me pratese ali ajde mozda naredniot pat
И зошто Леванте 1х ? По сите логики Леванте треба да почни да губи и да тони.. не се на правото место на табелатаМислам да правам и едно комбо : Лил 1 , Бетис 1x , Леванте 1x и Рома ГГ 5.32 коеф дава
Мислам дека ќе биде X оваа , x2 e 1.38 , 1x e 1.50 , затоа ..И зошто Леванте 1х ? По сите логики Леванте треба да почни да губи и да тони.. не се на правото место на табелата
јас го купувам у последните 7-8 години . Доста добар весник , не е МНОГУ добар , али корисен е . Само петок излава.Да ве прашам, го има некој купувано српскиот весник тип ? Многу добар весник е, има анализи од играчи и тренери во лигите, има типови поткрепени со инфо. Еве денеска имаа типувано Кечкемет, Ружомберок, Алмерија, Спарта, Копер, Саутемптон, Дортмунд, Анжи, Ренџерс, итн.. Јас кај еден другар чат-пат го гледам, и стварно има доста информации кои може да се извлечат. 30 денари е, петок испаѓа, а мислам дека и вторник ..
го има ли во мкд по трафиките? еве и он лајн го има, не стигнав да загледам дали е сегашниот бројДа ве прашам, го има некој купувано српскиот весник тип ? Многу добар весник е, има анализи од играчи и тренери во лигите, има типови поткрепени со инфо. Еве денеска имаа типувано Кечкемет, Ружомберок, Алмерија, Спарта, Копер, Саутемптон, Дортмунд, Анжи, Ренџерс, итн.. Јас кај еден другар чат-пат го гледам, и стварно има доста информации кои може да се извлечат. 30 денари е, петок испаѓа, а мислам дека и вторник ..