Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Снајдер....дефинитивно во јануари,а керик нека иде ако сака и во вардар...инаку ај уште 1,2 гола да не се тресам до 94минута

Ова од Вес беше поклон за 25 годишнината на Ферги. :icon_lol:

Да ти го ебам јас твојот бугарски што бара 300 чуда да свалиш и што си досаден со него секоја утакмица
Треба само ВЛЦ плеер и еден плагин ако не ти се дооаѓа не го отварај

Абе шо стримој ете ви на спорт клуб + ?

Не се вика местена, ова се вика подарена.
Али во секој случај, победа, 3 бода, поклон од брус за ферги.
GLORY!!!

901 points in the #PL for #United. 1st team to achieve that number.
Честито победа, 4 clean sheet по ред :)

Честито нека е победата ама некако играта не ми се ни најмалку допаѓа. Добра работа е што одбраната е подобра без Еванс се надевам дека веќе нема да игра во важни натпревари. Мислам дека тоа што Руни игра средина е колку добро толку и лошо бидејќи без него нападот не е толку добар како кога тој игра втор напаѓач ај нека се враќа Клевери да си игра Руни таму кај што му е место ,а тоа е нападот :)

Слабо, слабо. Ајде сега репрезентации има, се надевам за наредната ќе се вратат Клеверли и Јанг, Руни ќе оди напред.

Се додека тепаат, ми е гајле каква била играта. Не е ова циркус за да забавља народ. Со толку ротирања на играчи и нестабилна одбрана пак сме прво или второ место во Премиер Лигата. Клеверли и Јанг кои ни се движечка сила фалат и пак победуваме. И да, и денес пак беше изротирана одбраната. Видиќ и Фердинанд си ги сменија местата. Што намерава Ферги појма немам, ќе видиме.

^ Ај тие сликите од дресовите што спомна преги дека ке ги ставиш после натпреварот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom